U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Kortere afwerktijden
  en compactere groei

  Walters Gardens,

  VS


  Gevestigd in Michigan, Amerika, is Walters Gardens marktleider in de Noord-Amerikaanse meerjarige planten industrie. In augustus 2014 verbond Walters Gardens zich met Philips om te praten over een winter productie proef met LEDs op verschillende meerjarige planten.
  Walters Gardens USA

  Dianthus en Hibiscus
  konden onder LED

  twee weken sneller afgewerkt worden"

   

  - Jeremy Windemuller, Trial Manager

  Walters Gardens USA
  Walters Gardens USA

  De uitdaging

   

  Zoals het geval is met veel telers in de kas, stond Walters Gardens voor de uitdaging om de winter productie van de meeste van hun populaire meerjarige gewassen inclusief Calliopsis, Echinacea, Heuchera, Lavendel, Sedum, Veronica, Agastache, Gypsophila en Leucanthemum op tijd te oogsten. Daarnaast was Walters Gardens geïnteresseerd in het vaststellen van de impact van LEDs op de energie- en bedrijfskosten.

  WGangle

  De juiste belichting

   

  Walters Gardens voerde een proef uit met Philips GreenPower LED toplighting als middel om de prestaties van planten te evalueren en te vergelijken onder LED- en hogedruknatrium-armaturen. Het team van Philips, dat bestaat uit een senior plant specialist, application engineer en key account manager, werkten samen met Walters Gardens aan het ontwikkelen van een nauwkeruige lichtoplossing voor de proef met LED toplighting.

   

  Het team ontwikkelde een licht recept voor de proef met het lichtspectrum DR/R/MB en een lichtniveau van 80 micromol. Onder het LED licht toonde de vaste planten talloze verbeteringen, zoals:

   

  • Verkorte afwerkingstijden voor Dianthus and Hibiscus.
  • Beter overlevingspercentage tijdens de stekvorming voor Agastache, Echinacea, Heuchera, en Hibiscus.
  • Snellere en betere wortelvorming in combinatie met compactere plantengroei voor Gypsophila, Leucanthemum, en Perovskia.
  Philips GreenPower LED toplighting

  Philips GreenPower LED toplighting

  De LED topbelichtingsoplossing opent nieuwe kansen om winterproductie in de kas te verbeteren. Niet alleen voor vaste planten maar ook voor perkplanten, potrozen, sierplanten, tomaten, paprika en bladgroenten zoals sla en kruiden.


  Naar de oplossing

  Kortere verwerkingstijd

  Het team

  Walters Gardens

  Horticulturalist

  Fred C. Gloeckner

  Philips LED Horti partner

  Naar de website

   

  Gerelateerde case studies