U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Jaarrond productie
  van constante kwaliteit tomaten

  R&L Holt Sandyland, Engeland

   

  R & L Holt is een familiebedrijf dat zich toelegt op het telen van een diversiteit van tomaten, zoals cherrytomaten, cocktail- en grote tomaten, allen van de tros, evenals de klassieke losse tomaten. Alle gewassen worden gekweekt op smaak, zoals de premiumreeks voor supermarkten.

  R&L Holt UK

  Je moet  

  bij de tijd blijven

  en nieuwe technologie omarmen als je denkt dat dat de juiste keuze is voor je bedrijf."


  - Laura Holt, mede-oprichtster van R&L Holt

  Roly Holt, R&L Holt UK
  R&L Holt UK

  De uitdaging

   

  Alle tomaten van R & L Holt worden gekweekt in verwarmde kassen, wat betekent dat het seizoen kan worden opgerekt van februari tot november. Er is echter sprake van een groeiende vraag van winkeliers in het Verenigd Koninkrijk om het tomatenseizoen nog verder te verlengen. Voor deze uitdaging gesteld, was R & L Holt erop gespitst een nieuw belichtingssysteem te installeren dat hen in staat zou stellen het seizoen nog langer te maken en zodoende het hele jaar rond te produceren.

  R&L Holt UK

  De juiste belichting

   

  Voor de Sanlylands Nurseries koos R&L Holt voor een hybride belichtingssysteem, een combinatie van HPS topbelichting (105 μmol). en Philips GreenPower LED interlighting (110 μmol), zodat alle planten worden belicht op de plaatsen waar ze er het meeste profijt van ondervinden.

   

  Diverse proeven hebben aangetoond dat GreenPower LED interlighting een veel grotere en efficiëntere plantproductie mogelijk maakt doordat het geleverde licht efficiënter kan worden omgezet in suikers, de bouwstoffen voor de plant. Roly Holt: “Dit betekent dat we het blad langer aan de plant kunnen laten omdat die nog steeds werkt, de fotosynthese gaat nog steeds door, dus hij is nog steeds productief. Dit geeft ons de mogelijkheid om het hele jaar rond fruit te produceren met een gelijk formaat en een constante kwaliteit."

   

  “We denken dat de volgende stap LED toplighting zal zijn. We doen daarmee al een proef in onze andere kas. We denken dat dit wel eens de toekomst kan zijn: LED toplighting en LED interlighting. Dit zou ons een echt duurzaam en constant product kunnen opleveren.”

  Philips GreenPower LED interlighting

   

  De interlighting module is een bidirectionele verlichtingsmodule voor verlichting tussen hoge draadgewassen zoals tomaten.


  Naar de oplossing

  Lokaal geteelde tomaten 

  Het Team

  Sandylands Nurseries, R&L Holt

  Horticulturalist

  Certhon

  Philips LED Horti partner

  Naar de website

  Gerelateerde case studies