U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  LED-verlichting 
  brengt gebouwen tot leven

  C-mine,
  Genk, België


  Dynamische en kleurrijke LED-verlichting brengt de historische C-mine site optimaal tot leven.
  LED-verlichting bij C-mine

  De mix van
  energiezuinige

  standaard en op maat gemaakte LED-oplossingen heeft onze historische site optimaal tot leven gebracht. Toekomstige evenementen krijgen gegarandeerd de allure die ze verdienen.”

   

  - Wim Dries, burgemeester van Genk

  Historisch gebouw LED-verlichting
  Buitenverlichting C-mine

  De wens van de klant

   

  Het Nederlandse ontwerpbureau HOSPER tekende voor het pleinontwerp, lichtdesigner Luc Peumans voor het totale lichtplan. “Ik wilde een stijlvol geheel creëren op basis van diverse kleuraccenten waarbij het bijzondere karakter van de site en de gebouwen eromheen in al zijn facetten terugkwam.” Na een zorgvuldige afweging kwam LED als ideale verlichtingsoplossing uit de bus.

  Wim Dries, burgemeester Genk

  De juiste verlichting 

   

  Wie Genk (België) bezoekt, kan niet om C-mine heen. De site – gehuisvest op het voormalige mijncomplex van Winterslag – is met zijn C-mine expeditie, Media, Arts & Design (MAD) Faculty, creatieve bedrijven en bijzondere evenementen uitgegroeid tot hét culturele hart van de Vlaams-Limburgse stad. “C-mine staat voor dynamiek, levendigheid en gezelligheid”, vertelt burgemeester Wim Dries. “Een plek waar mensen uitgaan, elkaar inspireren, elkaar kunnen ontmoeten. Ook als er geen evenementen zijn. Mede daarom is besloten een plein te laten ontwerpen, met een waterspiegel, nevelfonteinen, verwijderbare zitelementen en misschien nog wel het belangrijkst, dynamische architectuurverlichting.”

  LED-verlichting in Genk

  Het team

  C-mine, België

  De klant

  Gerelateerde cases