U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Slimme verlichting: het IoT mogelijk maken

   

  In het rapport ‘Market Guide for Smart Lighting’, stelt onderzoeksbureau Gartner dat slimme verlichting als basis-infrastructuur voor mogelijkheden van het ‘Internet of Things’ (IoT) kan dienen. Die mogelijkheden reiken veel verder dan verlichting en energiebesparing.

  Een sleutelrol voor connected verlichting

   

  Als we een digitaal platform creëren voor slimme steden en slimme gebouwen, vervult connected LED-verlichting een sleutelrol. Doordat de branche van slimme verlichting zich zo snel ontwikkelt, is het belangrijk dat een bedrijf, in het bijzonder het IT management, kiest voor een benadering van slimme verlichting die kan meegroeien naarmate hun digitale ecosystemen uitbreiden. Succes hangt af van de samenwerking van veel belanghebbenden waaronder vastgoedeigenaren, facilitymanagers, stadsbestuur, burgers en het bedrijfsleven.

  Gartner-rapport: slimme verlichting maakt het IoT mogelijk

  Geïntegreerde oplossingen en strategie

   

  In de analyse van Gartner zijn er vandaag de dag slechts een paar verlichtingsondernemingen die een complete, volledig geïntegreerde slimme verlichtingsoplossing kunnen leveren. Zij bieden strategieën die leiding kunnen geven aan de industrie in connected systemen en toekomstige groei kunnen verzekeren.

  Download het volledige rapport hier