U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Nooit meer bang in het donker met de juiste buitenverlichting

  De dagen worden korter, we zijn minder buiten en zoeken de gezelligheid binnen. Buiten is het donker, of toch niet? Je hoeft niet meer bang te zijn om te struikelen op weg naar de voordeur. Philips buitenverlichting helpt je met een warm welkom en creëert een gevoel van veiligheid tijdens de donkere herfstdagen.

  Met voordeurverlichting hoef je nooit meer te zoeken naar het sleutelgat.


  Een keer niet de lak van de deur afkrassen op zoek naar het sleutelgat? Nu de zon sneller ondergaat, kom je vaak thuis in het donker. Maak je leven iets makkelijker met een goed verlichte voordeur. Plaats een wandlamp naast je deur. Geen idee welke buitenverlichting je moet kiezen? Lees hier alles over de mogelijkheden met buitenverlichting.
  Probleemloos je sleutel gat zoeken? | Philips tuinverlichting


  Liever geen ongewenste gasten in de tuin? 


  Gezellig die belletjelellers, maar liever geen andere nieuwsgierige aagjes? Een goed verlichte tuin is een stuk minder aantrekkelijk voor inbrekers. Dan zullen ze zich wel tweemaal bedenken voor ze aan je deur staan. Verras ze met een buitenlamp met sensor zodat het licht aanspringt als er beweging wordt gedetecteerd en zorg dat ze het hazenpad kiezen.
  Geen ongewenste gasten aan je voordeur? | Philips tuinverlichting


  Nooit meer struikelen in het donker?


  Geen geplaveid stoepje voor de deur? En klaar met de hink-stap-sprong bij het buitenzetten van het vuilnis?  Plaats wat lampen langs je tuinpad en zie waar je loopt. De elegante Philips MyGarden Capricorn buitenverlichting lantaarn zorgt dat je je daar geen zorgen meer over te maken.

  Ook zo’n spooky donker hoekje in de tuin?


  Donkere hoekjes in je tuin kunnen eng en vooral onhandig zijn. Verlicht je terras, balkon of fietsenschuurtje. En je krijgt er ook nog een gezellig uitzicht voor terug. 

  Nooit meer bang voor een donkere tuin? Benieuwd naar alle opties voor tuinverlichting die Philips biedt? Bekijk ze hier.

   

  Hoe verlicht ik mijn tuin? | Philips tuinverlichting