U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Tip: Zo zet je met LED-verlichting de sfeer naar je hand


  Hoe zorg jij dat je geconcentreerd kan werken vanuit huis? En wat doe je ’s avonds om je huis klaar te maken voor een borrelavond met vrienden of dat welverdiende avondje series kijken? Elk moment vraagt om ander licht. Wij laten je zien wat LED-verlichting voor jou kan doen.

  Licht maakt of (kraakt) elk moment


  Licht doet meer met je dan je zou verwachten. Het beïnvloedt niet alleen onze stemming, maar ook ons gedrag, onze alertheid en zelfs gewoontes. Zo blijf je bijvoorbeeld geconcentreerd met koel wit licht; het helpt je dingen snel en efficiënt voor elkaar te krijgen en beter te zien. Handig als je een extra energie boost wilt tijdens je ochtend work-out, je make-up wilt doen als het buiten nog donker is of je goed moet concentreren op je werk. Voor de avond heb je waarschijnlijk andere plannen en creëer je liever een gezellige sfeer in huis met warm wit licht. Perfect wanneer je met z’n allen aan tafel een spelletje wilt spelen of onder een deken op de bank een film wilt kijken. 
   


  Hoe kies je de juiste kleur?


  De kleur van het licht wordt bepaald door de kleurtemperatuur. Deze temperatuur wordt uitgedrukt in Kelvin (K). Wil je graag een warme tint in de woonkamer? Ga dan voor lage kleurtemperaturen tussen de 2200 en 2700 K. Heb je taakverlichting nodig en dus koel ogend licht? Dan kan je beter voor een hoge kleurtemperatuur gaan vanaf 4000 K.


  Welke LED-verlichting past bij jou?


  Wil jij graag wat meer sfeer in huis tijdens de donkere maanden? Tover je functionele verlichting om in warme sfeerverlichting. Maak van je functionele verlichting fijne warme sfeerverlichting met een dimmer. Combineer je dimmer met Philips WarmGlow voor een dimbare warme gloed. Net zo gezellig als het licht van traditionele gloeilampen. Hiermee haal je een echte sfeermaker in huis. In tegenstelling tot gewone LED-lampen geven deze Philips-lampen namelijk een dimbare warme gloed.

   

  Geen dimmer geïnstalleerd, maar wil je toch sfeer? Dat kan makkelijk met Philips SceneSwitch en je eigen lichtschakelaar! Philips SceneSwitch LED-lampen zijn 3-in-1. Spring van helder licht, naar natuurlijk licht, naar een zachte warme gloed. Benieuwd hoe dit eruit ziet? SceneSwitch LED hier.

   

  Klaar voor een beetje meer sfeer in huis? Nu weet je hoe je met LED de sfeer naar je hand kan zetten. Benieuwd naar alle LED opties die Philips biedt? Bekijk ze hier.