U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Solar tuinverlichting: snel en makkelijk

   

  De tuin is – met name in de zomermaanden – een verlenging van het huis. Een plek waar verlichting een grote rol speelt in het creëren van sfeer en veiligheid. Tuinverlichting aanleggen is vaak een flinke klus, waar mensen tegenop zien. Met tuinverlichting op zonne-energie is het snel en makkelijk geregeld. Lees verder om meer te leren over hoe solar verlichting werkt én hoe je het in drie stappen installeert.

  Installeren in 3 simpele stappen


  Tuinverlichting op zonne-energie is eenvoudig in enkele minuten geïnstalleerd:
   

  1.   Haal de lamp uit de doos

  2.   Bepaal de plek waar de lamp moet komen (met voldoende direct zonlicht)

  3.   Plaats de lamp door deze in de grond te ‘prikken’ of bevestig deze aan een muur of erfafscheiding
   

  Er is geen afhankelijkheid van elektriciteitskabels of stopcontacten, waardoor de verlichting overal waar gewenst geplaatst kan worden. Het gebruiksgemak en de eenvoudige installatie zijn belangrijke redenen dat steeds meer mensen kiezen voor solarverlichting.

  Hoe werkt solar verlichting?


  Gedurende de dag doet de zon het werk en vangt de lamp het zonlicht op. Solar-lampen hebben een geïntegreerd zonnepaneel. Het paneel vangt het zonlicht op, daarom is het van belang een lamp op zonneenergie in (direct) zonlicht te plaatsen voor het beste resultaat. De solar-lampen van Philips met een geïntegreerd zonnepaneel stralen tot 100 lumen uit. Dit is voldoende om een deel van een tuin te verlichten of een mooi element in de tuin (zoals een boom, vijver of kunstwerk) te accentueren. 

  Kies voor tuinverlichting die bij je tuin past


  Smaken, stijlen en tuinen verschillen. Verlichting moet passen bij de stijl van een huis, interieur en exterieur. Daarom hebben we bij Philips een grote diversiteit aan verlichting. Ook voor solar-lampen.

  Heb je al electriciteit aangelegd en toe aan nieuwe verlichting?


  Is de tuin al voorzien van electra en ben je toe aan nieuwe verlichting? Of wil je een verlichting op een plaatsje waar geen zonlicht reikt, zoals bijvoorbeeld onder een luifel of overkapping? Kies dan voor jouw favoriete moderne of industriële vintage stijl in het uitgebreide assortiment aan traditionele tuinverlichting.

  Solar en de nieuwste traditionele tuinverlichting?

  Enthousiast geworden en meer weten over modellen, stijlen en mogelijkheden? Bekijk alle Philips solar verlichting én de nieuwste buitenverlichting met extra voordelige prijzen nu bij deze tuinverlichtingspecialisten: