U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  5 redenen om te kiezen voor solar tuinverlichting

   

  Zodra de temperaturen stijgen en de dagen langer worden, is de tuin een welkome verlenging van het huis. Een fijne plek om te genieten van het weer en momenten met vrienden en familie. En terwijl de zon ons overdag vermaakt, laadt ze ook moeiteloos en snel buitenverlichting op die de warme zomeravonden na zonsondergang sfeervol verlichten. Lees hieronder vijf redenen om te kiezen voor solar tuinlampen.

  1. Geen kabels nodig: laat de zon het werk doen


  Tuinverlichting op zonne-energie werkt zonder elektriciteit en bijbehorende elektriciteitskabels. Dat betekent dat solar tuinverlichting veilig, snel en eenvoudig te installeren is. Geen specialist zoeken, geen installatiewerk en geen extra benodigdheden. Ideaal wanneer je geen investering wilt doen in het aanleggen van elektriciteit of wanneer er moeilijk bereikbare delen in de tuin zijn.

  2. Snel en makkelijk


  Solar tuinlampen installeren is snel en makkelijk geregeld. Daar is geen kennis van elektriciteit of klussen voor nodig. Het is een kwestie van de lamp uit de doos halen en in de grond zetten of aan een wand bevestigen. Een paar minuten werk!

  3. Energiezuinig en goedkoper dan traditionele verlichting


  Na de aanschaf van tuinverlichting op zonne-energie, doet de zon het werk. De technologie in de tuinlamp zet de energie van de zon zo efficiënt mogelijk om in licht. Met energiebesparende functies zoals een aan-uitschakelaar en een bewegingssensor is de hoeveel licht te regelen, zodat er altijd licht is daar waar en wanneer het nodig of gewenst is. Zonder dat daar elektriciteit voor nodig is.

  4. Zonne-energie is milieuvriendelijk


  Zonne-energie is groene energie en de meest toegankelijke en duurzame manier om energie op te wekken. Bij het verwerken van zonne-energie komen amper milieubelastende stoffen vrij in vergelijking met de broeikasgassen uit fossiele brandstoffen, zoals olie, steenkool of gas.

  5. Diverse stijlen en modellen voor elk terras of tuin


  Solar buitenverlichting is er voor de tuin, het balkon of terras. Er bestaan vele mogelijke stijlen en modellen. Zoals wandlampen om erfafscheidingen, tuinhuizen of voordeuren te verlichten. Of handige solar tuinlantaarns om tuinpaden van licht te voorzien. Bovendien zijn er ook verschillende modellen beschikbaar met een bewegingssensor. Dat is handig wanneer je wanneer het donker is thuiskomt, door de tuin loopt of bezoek verwacht.

  Overtuigd van de voordelen van solar verlichting?

  Overtuigd van de voordelen van solar verlichting? Enthousiast geworden en meer weten over modellen, stijlen en mogelijkheden? Het Philips assortiment solar verlichting met extra voordelige prijzen vind je nu bij deze tuinverlichtingspecialisten: