U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Sportveldverlichting
  voor recreatieve buitensport

  LED-verlichting voor sportvelden

   

  Energiekosten zijn vaak de hoogste kosten voor een sportvereniging. Deze kosten kunnen flink omlaag door voor uw sportveldverlichting gebruik te maken van een betrouwbare en duurzame LED-lichtoplossing die 50% energiezuiniger is. De verlichting heeft geen "warming-up" nodig, springt direct vol aan en is inzetbaar naar de bezetting van de velden. Dit laatste vermindert de lichthinder voor de omgeving fors. Het systeem is flexibel in gebruik, doordat na het uitschakelen weer direct kan worden ingeschakeld.

   

  Ook voor uw sportaccommodatie kunnen wij een verlichtingsoplossing op maat bieden. Daarnaast bieden wij diverse standaard lichtplannen voor sportfaciliteiten.

  Blijf op de hoogte

   

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates over (online) events en relevante innovaties op het gebied van sportveldverlichting

  Voetbalveldverlichting

   

  Mensen die recreatief voetballen, doen dat gewoonlijk 's avonds, na het werk. Dit vraagt om effectieve verlichting, zodat iedereen zo veel mogelijk kan sporten. Het verlichtingsniveau is uiteraard lager dan bij wedstrijden die op televisie worden uitgezonden, maar er is nog steeds verlichting van hoge kwaliteit nodig: gelijkmatig, prettig voor de ogen en niet te opdringerig (ivm lichthinder).

  voetbalverlichting

  Tennisbaanverlichting

   

  In het geval van een tennisbaan moet de verlichting een goede zichtbaarheid garanderen. De bal moet altijd goed te zien zijn, ongeacht de locatie en de snelheid ervan. Voor een goede zichtbaarheid moet voldoende contrast worden gecreëerd tussen voorwerpen en hun achtergrond. Daarnaast spelen het verlichtingsniveau, de gelijkmatige verdeling van licht over het speeloppervlak en het voorkomen van verblinding een belangrijke rol.

  Tennisbaanverlichting

  Hockeyveldverlichting

   

  De Lichtopbrengst van je LED systeem heeft direct invloed op de zichtbaarheid van de hockeybal. Tijdens een training en wedstrijd worden hoge snelheden bereikt, daarom is een gelijkmatige lichtverdeling en een kleurtemperatuur die overeenkomt met die van daglicht erg belangrijk op een hockeyveld.

  Hockeyverlichting

  Ontdek connected verlichting

  Interact Sports-software voor recreatiesport werkt met onze connected armaturen, zodat u eenvoudig connected verlichting in sport- en trainingsaccommodaties kunt beheren, bewaken en regelen. 

  Met het intuïtieve dashboard kunt u de juiste verlichtingsinstellingen voorprogrammeren en direct aanpassingen doen.

  U krijgt ook toegang tot waardevolle gegevens waarmee u de verlichtingsschema's en activiteiten van uw accommodatie kunt optimaliseren.
  Interact-verlichtingsbeheer voor recreatiesport

  Meer weten over het financieren
  van uw sportveldverlichting?

   

  Financieringsmaatschappij CapitalLED (een initiatief van Greenspread en Signify) maakt het nu met lease mogelijk voor sportverenigingen om te verduurzamen zonder zelf te hoeven te investeren. CapitalLED neemt sportverenigingen zo een aantal zorgen uit handen: van een haalbaarheidsonderzoek tot monitoring en het onderhoud van de ledverlichting. Daarnaast worden ook alle subsidiemogelijkheden meegenomen bij de financiering van de ledverlichting.

  Casestudy's

   

  Casestudy
  Padel, Best 

   

  Casestudy

  Sparta,Beek en Donk

   

  Casestudy

  De Mezen, Harderwijk

  Producten voor sportveldverlichting

  Bereken de
  totale eigendomskosten


  De druk op het verminderen van de energie-, onderhouds- en bedrijfskosten blijft onverminderd bestaan om te kunnen voldoen aan de doelstellingen voor klimaatverandering en budget. Het begrijpen van de totale kosten van een verlichtingsinstallatie over de gehele levensduur wordt steeds belangrijker doordat budgetten krapper worden en planningen voor de langere termijn vereist worden.

  Geïnspireerd?

  Neem voor vragen en nadere informatie contact op
  met uw lokale klantencentrum