U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Contrast is de sleutel

  Fashion Proof Optics

  Hoge lichtsterkte en optimaal contrast


  De juiste hoeveelheid licht laten schijnen en contrast creëren in de winkel zijn essentieel om aandacht te trekken in je modewinkel. Fashion Proof Optics (FPO) is ontwikkeld voor maximale bundelintensiteit. Door al het licht in de spot te vangen, neemt de bundelintensiteit met maar liefst 30% toe met een FPO-lens (Fashion Proof Optic). Omdat er geen strooilicht is, is het effect op contrast zelfs twee keer zo groot.

  Laat je collectie opvallen en maak je winkel levendiger.

  Hoge lichtsterkte en optimaal contrast

  Fashion Proof Optics (FPO) bundelt het licht in de lichtkrans van de spot

  Reflectoroptiek heeft altijd  een kern met lichtkrans (strooilicht)

  Brede waaier aan bundelopties


  Je kunt verschillende bundelhoeken creëren afhankelijk van wat he nodig hebt: van breed tot smal en met opties zoals een reflector of onze FPO-lensarchitectuur (Fashion Proof Optic). Ons onderzoek toont aan dat bundels met een geleidelijk verval zonder lichtkrans het meeste in de smaak vallen. Daarom hebben we de Fashion Proof Optics (FPO) ontwikkeld. Deze lensoplossing biedt een hoge bundelintensiteit met een vloeiend verval van de lichtbundel, om aan te sluiten op je wensen.
  Kleurweergave

  Creëer ervaringen met de beste lichtkwaliteit

  We weten dat emoties een belangrijke rol spelen in het besluitvormingsproces van de klant en dat de juiste emotie wordt opgeroepen door de juiste ervaring. De kwaliteit van het licht maakt het verschil als het aankomt op het creëren van een ervaring in je winkel die past bij je merk.

   

  De kwaliteit van het licht betekent meer dan de parameters en kenmerken van licht. Het verwijst naar hoe verschillende verlichtingstoepassingen van invloed zijn op het gedrag van de klant en hoe ze de uitstraling en het gevoel van een ruimte of de collectie beïnvloeden.

   

  Goede verlichting draait helemaal om het creëren van een ervaring. Iets dat je voelt en niet ziet.

  Hoe trek je meer mensen naar je modewinkel? De kwaliteit van het licht

  De voordelen van lichtkwaliteit in één oogopslag

  De voordelen van lichtkwaliteit in één oogopslag
  Energie besparen

  Zorg voor een onderscheidende merkbeleving

  Creëer een sfeer die de identiteit van je merk, het doel van de winkel en de identiteit van je klant één maakt. Fashion Proof Optics (FPO) van Philips creëren intensiteit en contrast waarmee je het uiterlijk van je collectie, de sfeer en de identiteit van je winkel kunt definiëren.

  Energie besparen

  Jouw collectie in de spotlights

  Philips Fashion Proof Optics (FPO) laten je collectie opvallen. Met miniatuurspotjes en uitstekende anti-verblindingsregeling geeft deze unieke optiek 30% meer intensiteit en twee keer zo veel contrast om je collectie in het oog te laten springen.

  Energie besparen

  Versterk de kleuren in je collectie

  Zien is geloven, dat weten we allemaal. Philips LED Flavors zorgen ervoor dat de kleuren in je collectie levendig zijn. Benadruk de natuurlijke textuur en zorg dat kleuren echt en levendig zijn. Maak indruk op je klanten met een aantrekkelijke ervaring dankzij lichtkwaliteit.

  Energie besparen

  Vergroot de stopkracht van je winkel en trek meer klanten

  Met een extra smalle bundel en hoge intensiteit kun je levendige en aantrekkelijke etalages inrichten. Zelfs op zonnige dagen ziet je winkel er uitnodigend en gastvrij uit.

   

  Wees je ware ik door je helderste licht te laten schijnen."


  Roy T. Bennett

  Uitleg over Fashion Proof Optics in ons TrueFashion-assortiment

  Video over True Fashion

  Casestudy's

  Meer weten?

   

  Neem voor vragen en nadere informatie contact op met je lokale klantencentrum.