U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Een vriendelijk
  gezicht

  Ruimte en rust creëren met licht

   

  Of passagiers nu aankomen of vertrekken, ze moeten zich ontspannen en welkom voelen. Bepaal de sfeer voor een complete luchthavenbeleving met LED-verlichtingssystemen die een veilig en inspirerend gevoel geven in alle ruimten.

   

  Maar ook het gebruik van bewegwijzering met eenvoudig te lezen informatie is belangrijk. Zo kunnen passagiers snel hun weg vinden en verbetert de doorstroming.


  Zorg voor een positieve en spannende reiservaring waarmee jullie luchthaven naam kan maken. In de terminal kun je een eerste indruk maken die telt.

  Maar ook het gebruik van bewegwijzering met eenvoudig te lezen informatie is belangrijk. Zo kunnen passagiers snel hun weg vinden en verbetert u de doorstroming.
  Maar ook het gebruik van bewegwijzering met eenvoudig te lezen informatie is belangrijk. Zo kunnen passagiers snel hun weg vinden en verbetert de doorstroming.

  Aankomst- en vertrekhallen

   

  Aankomst- en vertrekhallen kunnen de drukste gebieden van een luchthaven zijn. Passagiers moeten zichzelf oriënteren in een onbekende en vaak chaotische omgeving. Goede verlichting kan ze moeiteloos begeleiden naar hun bestemming. Daarom moet de vertrekomgeving comfortabel en kalm aanvoelen en het wachten draaglijker maken, vooral als er vertraging is.

  Terminalhal

  Incheck- en informatiebalies

   

  Hoe beter de lichtkwaliteit, hoe eenvoudiger personeel passagiers kan helpen en hun paspoorten en reisdocumenten kan controleren. Dit maakt de ervaring aangenamer en minder tijdrovend. Zo blijft de wachtrij mooi doorstromen en blijft iedereen kalm en bedaard.

  Inchecken

  Verbindingsruimten en rollende trottoirs

   

  De aders van een luchthaven, die vaak 24 uur per dag open is, worden gevormd door verbindingsruimten en rollende trottoirs. Zij verbinden de verschillende ruimten logistiek met elkaar.

   

  Zorg dat passagiers eenvoudig hun weg kunnen vinden met duidelijke routes die reizigers moeiteloos van A naar B loodsen. Lagere lichtniveaus zorgen voor een gevoel van rust in drukke verbindingsruimten. Een heldere sfeer kan het gevoel van efficiëntie en snelheid op rollende trottoirs versterken.

  Aansluiting

  Douane en paspoortcontrole

   

  Veiligheid is van wezenlijk belang voor het reilen en zeilen van de luchthaven en de reputatie daarvan. Bezoekers verwachten dat hun documenten snel en efficiënt worden gecontroleerd met zo weinig mogelijk gedoe. Tegelijkertijd moet douanepersoneel gezag en professionaliteit uitstralen. De juiste verlichting helpt het personeel in hun concentratie en verbetert de gezichtsherkenning bij de douane en paspoortcontrole. Dit verhoogt de doorstroming en maakt het hele proces efficiënter en veiliger.

  Douane

  Beveiligingscontrole

   

  Omdat mensen zich steeds meer zorgen maken over de beveiliging van luchthavens, worden passagiers strenger dan ooit gecontroleerd. Fouillering en lichaamsscans moeten worden uitgevoerd op een menswaardige manier, die ervoor zorgt dat passagiers zich met respect behandeld voelen en geen vraagtekens zetten bij de handelingen van het personeel. Verlichting biedt de duidelijkheid die uw beveiligingscontrole nodig heeft om waakzaam te blijven en iedereen veilig te houden.

  Veiligheid

  Bagagehal

   

  Een typische bagagehal bestaat uit bagagecarrousels of lopendebandsystemen waar passagiers hun ingecheckte bagage kunnen ophalen. Na een vlucht wachten om herenigd te worden met hun bagage kan spanning opleveren voor passagiers.

   

  Een natuurlijke verlichtingsoplossing die het daglicht nabootst verbetert de begeleiding en het comfort voor reizigers, doordat ze gauw de juiste bagagecarrousel kunnen vinden en zo snel mogelijk hun bagage kunnen pakken.

  De invloed van verlichting op het humeur van reizigers.

  Bagageafhandeling

   

  Achter de schermen kan het afhandelen van bagage en ervoor zorgen dat alles op rolletjes blijft lopen erg veel stress opleveren. 

   

  Een natuurlijke verlichtingsoplossing die het daglicht nabootst, verhoogt het comfort en welzijn voor het personeel dat hun werk in krappe ruimten moet doen. Verlichting die natuurlijk daglicht nabootst, verhoogt de concentratie, verbetert de communicatie en helpt ervoor zorgen dat bagage minder vaak zoekraakt.

  Bagage

  Luchtverkeersleiding

   

  Luchtverkeersleiders vormen het hart van een luchthaven en zijn onmisbaar voor de veiligheid. Om vliegtuigen veilig en op tijd te laten vliegen, moeten ze piloten 24 uur per dag begeleiden met uitzonderlijke nauwkeurigheid. Fouten maken is uit den boze. Hier is het zaak om precies de juiste sfeer te bieden die de concentratie verhoogt en het aflezen van complexe instrumentatie zo eenvoudig mogelijk maakt, ongeacht hoe laat of vroeg het is.

  Luchtverkeersleiding. De invloed van verlichting op productiviteit en humeur.

  Winkels en ontspanningsruimten

   

  Maak aangepaste verlichtingsontwerpen die reizigers aantrekken en betrokken houden terwijl ze in de terminal zijn. Gerichte, boeiende ervaringen zorgen voor meer klandizie, benadrukken belangrijke locaties in een ruimte, begeleiden bezoekers en moedigen hen aan om winkels te verkennen.

  Winkels en ontspanningsruimten op luchthavens

  Kantoren en vergaderzalen

   

  Kantoren en vergaderzalen zijn in de loop der tijd veranderd. Ooit dienden ze maar één doel, maar tegenwoordig zijn kantoorruimten vaak multifunctionele faciliteiten die verfijnde en dynamische middelen nodig hebben, in het bijzonder verlichting. Organisaties moeten harder dan ooit werken om tal van verschillende activiteiten en een heleboel verschillende soorten medewerkers te ondersteunen.

  Kantoren en vergaderzalen op luchthavens

  Gevels en architectuur

   

  LED-verlichting biedt een ongekende ontwerpvrijheid op allerlei terreinen: kleur, dynamiek, miniaturisatie, bouwkundige integratie en energiezuinigheid. Het opent nieuwe mogelijkheden voor het vormgeven van een imago of het creëren van een sfeervolle omgeving, bijvoorbeeld door de verlichting dynamisch te veranderen of gebruik te maken van accentverlichting en kleureffecten. Architecturale gevelverlichting kan de luchthaven op doeltreffende wijze veranderen in een gezichtsbepalend element in het landschap, een levend symbool van gastvrijheid.

  Luchthavenarchitectuur en gevels

  Wilt u meer weten?

   

  Neem voor vragen en nadere informatie contact op met uw lokale klantencentrum.