U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Maximale veiligheid, 
  dag ­in, dag uit

  Landzijde

  Een luchthaven is een bestemming waar miljoenen mensen vertrekken op een zakelijke reis of een leuke vakantie. Maar voor miljoenen anderen die in de buurt wonen of werken, ben jij een buur. Onze verlichtingsoplossingen kunnen de landzijde van de luchthaven een veilige en gastvrije aanblik geven zonder ongewenste lichtvervuiling of verblinding.

  Parkeervoorzieningen

   

  De parkeerplaats is vaak de eerste indruk die mensen van je luchthaven krijgen. Parkeergarages zonder natuurlijk daglicht moeten veilig en ordelijk aanvoelen. Maar omdat ze 24 uur per dag, 7 dagen per week verlicht worden, wil je ze ook efficiënt en economisch verlichten.

  Verlichting van parkeergarages op luchthavens

  Wegen en tunnels

   

  Of ze nu net op tijd of uren te vroeg aankomen, voor bezoekers kan het lastig zijn om in het netwerk van tunnels en wegen op een luchthaven hun weg te vinden naar de juiste parkeerplaats of terminal. De veiligheid bestuurders en voetgangers is het allerbelangrijkst. Door bewegwijzering aan te vullen met de juiste buitenverlichting kun je de verkeersdoorstroming optimaliseren en ongelukken beperken.

  Verlichting van wegen op luchthavens - luchtvervuiling voorkomen

  Meer weten?

   

  Neem voor vragen en nadere informatie contact op met je lokale klantencentrum.