Meer merken van

Warmglow LED

Particon, dubbele spotlight

WarmGlow, dimbaar licht, Ideaal om sfeer te creëren, Gentle LED, prettig voor de ogen, Hoogwaardige onderdelen 5315248P0 Soortgelijke producten zoeken
 • Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht

  53152/48/P0

  Warmglow LED

  Particon, dubbele spotlight

  53152/48/P0 Soortgelijke producten zoeken

  Kies voor een sfeer die past bij wat u doet. Met de Philips WarmGlow LED-spots kunt u eenvoudig het juiste lichtniveau instellen, van helder functioneel licht tot een uitnodigende, gezellige warme gloed. Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 249,00

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht

Werkt met de meeste LED-dimmers

 • LED-lamp van topkwaliteit

  LED-lamp van topkwaliteit

  De LED-technologie die in deze Philips-lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

 • Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze geïntegreerde LED-binnenverlichting.

  Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze geïntegreerde LED-binnenverlichting.

  Naast de standaard 2 jaar garantie op deze lamp biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op alle geïntegreerde LED-verlichting.

 • Warmwit licht

  Warmwit licht

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warmwit licht voor een gezellige sfeer.

 • Draaibare spot

  Draaibare spot

  Laat het licht schijnen waar u wilt door de spot te draaien of te kantelen.

 • Compatibel met de meeste dimmers

  Compatibel met de meeste dimmers

  Deze Philips LED-lamp bevat de nieuwste LED-technologie die met de meeste dimmers kan worden gebruikt. Gebruik gewoon de dimmer die u al hebt of elk ander type dimmer!

 • Click!FIX-systeem voor gemakkelijke installatie

  Click!FIX-systeem voor gemakkelijke installatie

  Deze LED-lamp kunt u gemakkelijk en snel in 4 stappen monteren dankzij het revolutionaire nieuwe en door Philips gepatenteerde Click!FIX bevestigingssysteem.

 • Energiezuinig

  Energiezuinig

  Deze energiebesparende Philips lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

 • Lange levensduur - tot 30 jaar

  Lange levensduur - tot 30 jaar

  Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. De geïntegreerde LED's in deze LED-lamp van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 30.000 uur (dit staat gelijk aan 30 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Dit geeft een prettig gevoel: u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en u kunt thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

 • Creëer een stijlvolle en uitnodigende sfeer

  Deze lamp past bij de stijl, trends en levensstijl van nu en sluit aan op uw interieur. Bovendien creëert de lamp de sfeer die u altijd al hebt gewenst.

 • Perfect voor ontspanning en een praatje

  De woonkamer is het hart van elk huis, een plek waar de bewoners samenkomen en gasten ontvangen. De verlichting voor deze leefruimte en slaapkamer moet flexibel zijn en gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de verschillende momenten van de dag. Nauwkeurige plaatsing van verschillende lichtbronnen en spelen met lichtlagen helpt een ruimtelijk gevoel te scheppen en de kamer een warme en uitnodigende sfeer te geven.

 • WarmGlow dimbaar

  Ontworpen om door middel van dimmen de juiste sfeer te creëren voor elke activiteit. Hoe meer je dimt, hoe warmer de sfeer.

 • Hoogwaardige materialen

  Deze lamp is gemaakt van hoogwaardige materialen met een superieure afwerking. Dit zorgt voor een solide en duurzaam product dat een aanwinst is voor uw huis en vele jaren meegaat.

Alle specificaties bekijken