Meer merken van

Wandlamp

Spider-Man, meerdere kleuren, LED 7193840P0 Soortgelijke producten zoeken
 • Fantasie aan!

  71938/40/P0

  Wandlamp

  71938/40/P0 Soortgelijke producten zoeken

  De favoriete Marvel-held van uw kind hangt in zijn of haar slaapkamer aan de muur. Kijk, de ogen lichten op! Deze Spider-Man 3D-wandlamp mag niet ontbreken aan de muur van een echte fan van de Avengers en Marvel. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 29,95

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Fantasie aan!

 • Voor kinderen

  Voor kinderen

  Deze lamp van Philips en Marvel voor de slaapkamer van uw kind creëert een omgeving die kinderen aanmoedigt om zich uit te leven in plezier en creativiteit! Een plek waar uw kind kan studeren, spelen en slapen in gezelschap van de favoriete Marvel-figuur. Deze lamp is ontworpen voor de veiligheid van uw kind.

 • Koel bij aanraking en kindvriendelijk

  Koel bij aanraking en kindvriendelijk

  Deze lamp is voor kinderen volledig veilig, omdat de lamp is gemaakt van kindvriendelijke materialen en een LED-lamp bevat die altijd koel is bij aanraking.

 • LED-licht van topkwaliteit

  LED-licht van topkwaliteit

  De LED-technologie die in deze lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in de kamer van uw kind.

 • Aan-uitschakelaar op product

  Aan-uitschakelaar op product

  De knop is onopvallend geïntegreerd in de armatuur. U kunt dus eenvoudig het licht in- en uitschakelen.

 • Drukken om in- of uit te schakelen

  Druk simpelweg op de lamp om deze in of uit te schakelen. De lamp zal na 15 minuten automatisch worden uitgeschakeld om de batterijen te sparen.

 • Gebruiksvriendelijk, werkt op batterijen

  Batterijen betekenen geen lastige kabels die in de weg liggen of uw inrichting ontsieren. En omdat u geen stopcontact nodig hebt, kunt u de lamp neerzetten waar u licht nodig hebt. Handig en gemakkelijk, rechtstreeks uit de doos.

 • Fantasievol 3D-design

  Dankzij de fantasievolle 3D-vorm spreekt het licht tot de verbeelding van uw kind en worden de slechteriken weggejaagd.

 • Om uw kind 's nachts gerust te stellen

  Het is het perfecte nachtlampje om ervoor te zorgen dat uw kind zich veilig voelt. Plaats de lamp op het nachtkastje van uw kind en creëer zo de ideale oriëntatieverlichting. Uw kind kan het lampje eenvoudig inschakelen door op de knop te drukken. Het lampje gaat vervolgens na 15 minuten automatisch uit.

Alle specificaties bekijken