Meer merken van

 • Fantasie aan!

  71770/08/16
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Tafellamp

  71770/08/16 Soortgelijke producten zoeken

  Het koelwitte licht van deze duurzame en valbestendige bureaulamp van Philips en Disney is ideaal voor concentratie tijdens het lezen of het maken van huiswerk. De lamp is eenvoudig in te schakelen en dankzij de flexibele hals de ideale bureaulamp voor kinderen. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Fantasie aan!

 • Voor kinderen

  Voor kinderen

  Deze lamp van Philips en Disney voor de slaapkamer van uw kind creëert een omgeving die kinderen aanmoedigt om zich uit te leven in plezier en creativiteit! Een plek waar uw kind kan studeren, spelen en slapen in gezelschap van de favoriete Disney-figuur. Deze lamp is ontworpen voor de veiligheid van uw kind.

 • LED-lamp van topkwaliteit

  LED-lamp van topkwaliteit

  De LED-technologie die in deze lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in de kamer van uw kind.

 • Aan/uit-schakelaar op product

  Aan/uit-schakelaar op product

  De knop is onopvallend geïntegreerd in de armatuur. Het licht is dus eenvoudig in- en uit te schakelen.

 • Ultieme flexibiliteit

  Door de flexibele kop kan deze lamp van Philips en Disney in de gewenste richting worden gedraaid, zodat licht daar schijnt waar het nodig is.

 • Perfect voor op het bureau van uw kind

  Deze lamp van Philips en Disney voor de slaapkamer van uw kind past perfect op het bureau. Het koelwitte licht is ideaal voor lezen of huiswerk maken. Bovendien is de lamp gemakkelijk in en uit te schakelen.

 • Koel wit licht voor optimale concentratie

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp geeft koel wit licht voor optimale concentratie.

 • Aangepaste optica voor een gelijkmatige lichtverdeling

  Met de aangepaste optica in deze bureaulamp van Philips en Disney krijgt u diffuus licht dat gelijkmatig is verdeeld over het bureau van uw kind. Dit vermindert ongelijkmatige of verblindende verlichting, die meestal tot vermoeide ogen leidt.

Alle specificaties bekijken