Meer merken van

Softone

Spaarlamp

15W (65W), E27-fitting, Warm wit 8718291682936 Soortgelijke producten zoeken
 • Ervaar zachter licht

  8718291682936
  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291682936/8718291682936_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Softone

  Spaarlamp

  8718291682936 Soortgelijke producten zoeken

  Deze Philips Softone-spaarlamp biedt warm, zacht licht dat prettig is voor de ogen, voor een gezellige sfeer. Deze energiezuinige lamp gaat tien jaar mee en zal u kosten besparen én er prachtig uitzien in uw armaturen. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 9,99

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ervaar zachter licht

Creëer een warme, gezellige sfeer

 • Ziet eruit als een standaardlamp

  Ziet eruit als een standaardlamp

  In deze lamp wordt energiebesparende technologie gecombineerd met een stijlvolle en traditionele look. De lamp is ideaal voor algemeen gebruik in huis, als schitterende aanvulling op uw armaturen.

 • Zacht licht dat prettig is voor de ogen

  Zacht licht dat prettig is voor de ogen

  Spaarlampen uit de Philips Softone-serie bieden een zacht, diffuus licht dat ideaal is voor algemene verlichting in huis. U kunt kiezen uit verschillende kleurtemperaturen om zelf de sfeer te bepalen.

 • Energiebesparing tot wel 80%

  Energiebesparing tot wel 80%

  Deze lamp verbruikt tot 80% minder energie dan traditionele lichtbronnen; zo ontvangt u een lagere energierekening én draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

 • Lange levensduur tot wel tien jaar

  Lange levensduur tot wel tien jaar

  De Philips-spaarlampen zijn duurzaam. De lampen gaan tot 10 jaar mee, dus u hoeft niet langer regelmatig nieuwe lampen te kopen en te vervangen én u verbruikt al die tijd minder energie.

Alle specificaties bekijken
 • Het is hoogst onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp invloed heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt, ventileert u de kamer gedurende 30 minuten en ruimt u de scherven op, liefst met handschoenen aan. Doe ze in een gesloten plastic zak en bied deze aan bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. Gebruik geen stofzuiger.
 • * Spaarlampen moeten worden behandeld als bijzonder afval en moeten worden aangeboden bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. De Europese verlichtingsindustrie heeft een infrastructuur opgezet voor het recyclen van kwik, andere metalen, glas enz.