Meer merken van

 • Fantasie aan!

  71884/51/P0

  Plafonnière

  71884/51/P0 Soortgelijke producten zoeken

  Deze ronde Star Wars-lamp van Philips heeft een vrolijke print van de favoriete film van uw kleintje. De lamp verlicht op een leuke manier wanden en plafonds, en het sterke, afgeronde ontwerp is helemaal veilig voor nieuwsgierige kleine handjes. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 34,95

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Fantasie aan!

 • Warmwit licht

  Warmwit licht

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp geeft warmwit licht voor een gezellige sfeer.

 • Kan aan de wand of aan het plafond worden bevestigd

  Kan aan de wand of aan het plafond worden bevestigd

  Monteer deze lamp als een wandlamp of plafondlamp, precies zoals u wilt.

 • LED-licht van topkwaliteit

  LED-licht van topkwaliteit

  De LED-technologie die in deze lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in de kamer van uw kind.

 • Ideaal voor algemene verlichting

  Deze lamp van Philips en Star Wars is het stralende middelpunt van uw slaapkamer. De lamp creëert de perfecte lichtinstelling voor uw dagelijkse bezigheden.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.