Meer merken van

 • Richt uw huis in met licht

  33050/17/16
  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/330501716/330501716_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Wandlamp

  33050/17/16 Soortgelijke producten zoeken

  Sta even stil en geniet van de verlichting. De Philips myLiving Circle-wandlamp met nikkelen rand richt het licht omhoog voor een genuanceerde, reflecterende gloed. Uw woonkamer wordt gevuld met een gelijkmatig warm wit licht. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 18,95

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Richt uw huis in met licht

 • Warm wit licht

  Warm wit licht

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warm wit licht voor een gezellige sfeer.

 • Energiezuinig

  Energiezuinig

  Deze energiebesparende Philips-lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.