Meer merken van

myLiving Spotlamp

CHESTNUT, mat chroom, Led 556931716 Soortgelijke producten zoeken
 • Geniet van elk moment

  55693/17/16
  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/556931716/556931716_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Spotlamp

  55693/17/16 Soortgelijke producten zoeken

  Deze stijlvolle zilverkleurige spots in mat chroom met glanzende accenten draait u in een oogwenk in de juiste stand. Het warm witte licht van de hoogwaardige LED's is ideaal voor accentverlichting. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 139,95

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Geniet van elk moment

Moderne verlichting die bij uw leven past

 • De perfecte lichtbundel voor accentverlichting

  De perfecte lichtbundel voor accentverlichting

  Deze Philips-spot heeft de perfecte lichtbundel voor accentverlichting. Met gebundeld licht kunt u elk detail of object in uw interieur benadrukken.

 • Laat het licht schijnen waar je wilt

  Laat het licht schijnen waar je wilt

  Met deze Philips myLiving-spotverlichting kunt u uw huis optimaal verlichten. De flexibele spots draaien alle kanten op, zodat u het licht op elke gewenste plek kunt richten.

 • Warmwit licht

  Warmwit licht

  Deze verlichting maakt gebruik van de allernieuwste lichttechnologie van Philips met de nieuwe geavanceerde High Power LED's die een warm wit licht produceren met een kleurtemperatuur van 2700 Kelvin.

 • Energiezuinig

  Energiezuinig

  Deze Philips verlichting bespaart energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

 • Voor elke ruimte in uw interieur

  Deze Philips-spot is functioneel en tegelijkertijd buitengewoon sierlijk en geeft elke kamer in uw huis een decoratief tintje.

 • Natuurlijke en herkenbare vormen

  Zachte overgangen en gebogen lijnen kenmerken de tijdloze uitstraling van myLiving van Philips. De myLiving-spots zijn praktisch, elegant en diskreet en passen perfect bij elk hedendaags interieur.

 • Tijdloze materialen

  Het gebruik van metaal en glas geeft uw huis een neutrale en elegante uitstraling. Stevige, ongecompliceerde materialen sluiten naadloos aan bij de hedendaagse wensen.

 • Mat chroom

  Verfraai uw interieur met deze lamp in mat chroom, een mat zilverachtig wit metaal.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.