Meer merken van

 • Nadruk op stijl

  53062/48/16

  Spotlamp

  53062/48/16 Soortgelijke producten zoeken

  Philips myLiving Modern is een serie iconische spots met een vloeiende vorm die perfect passen bij minimalistische interieurs met strakke lijnen. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 139,95

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Nadruk op stijl

Verlichting met moderne vormgeving en functionaliteit

 • De perfecte lichtbundel voor accentverlichting

  De perfecte lichtbundel voor accentverlichting

  Deze Philips-spot heeft de perfecte lichtbundel voor accentverlichting. Met gebundeld licht kunt u elk detail of object in uw interieur benadrukken.

 • Laat het licht schijnen waar u wilt

  Laat het licht schijnen waar u wilt

  Met deze Philips myLiving-spotverlichting kunt u uw huis optimaal verlichten. De flexibele spots draaien alle kanten op, zodat u het licht op elke gewenste plek kunt richten.

 • Schitterend en hoogwaardig licht

  Schitterend en hoogwaardig licht

  De halogeenlampen van Philips leveren schitterend licht om een speciaal voorwerp te verlichten of een bepaalde sfeer te creëren in uw kamer.

 • Lichtintensiteit instelbaar met dimmer

  Lichtintensiteit instelbaar met dimmer

  Pas de lichtintensiteit van deze Philips-lamp aan met een dimmer (niet meegeleverd). Zo kunt u een bepaald object accentueren of de sfeer aanpassen aan elke gelegenheid, of het nu om een romantisch diner voor twee gaat of een gezellige avond met familie en vrienden.

 • Energiezuinig

  Energiezuinig

  Deze Philips-verlichting bespaart energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

 • Voor elke ruimte in uw interieur

  Deze Philips-spot is functioneel en tegelijkertijd buitengewoon sierlijk en geeft elke kamer in uw huis een decoratief tintje.

 • Pure en moderne vormen

  De fraaie lijnen en eenvoudige vormen van de myLiving-spots van Philips passen perfect bij een moderne inrichting. Ze vormen het perfecte stijlaccent in ieder hedendaags interieur.

 • Geborsteld aluminium

  Deze zeer moderne variant van aluminium heeft een mooie toplaag die is opgeruwd zodat het oppervlak van de lamp extra structuur heeft.

Alle specificaties bekijken