Meer merken van

 • Laat het licht schijnen waar u wilt

  50137/11/P1

  Deze praktische Philips spot levert waar voor uw geld. De meegeleverde hoogwaardige LED bespaart tot wel 80 procent energie. Geniet van natuurlijke verlichting en richt het licht waar u dat wilt. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 59,95

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Laat het licht schijnen waar u wilt

 • LED-licht van topkwaliteit

  LED-licht van topkwaliteit

  De LED-technologie die in deze Philips-lamp is ingebouwd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

 • Draaibare spot

  Draaibare spot

  Laat het licht schijnen waar u wilt door de spot te draaien of te kantelen.

 • Energiezuinig

  Energiezuinig

  Deze energiebesparende Philips lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

 • Lange levensduur - tot 15 jaar

  Lange levensduur - tot 15 jaar

  Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. De LED's in deze LED-lamp van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 15.000 uur (dit staat gelijk aan 15 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur/dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Dit geeft een prettig gevoel: u hoeft u nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en je kunt thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.