Meer merken van

 • Geniet van elk moment

  42259/26/16
  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/422592616/422592616_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Hanglamp

  42259/26/16 Soortgelijke producten zoeken

  Geniet van de prachtige ronde vormen in een zachte taupekleur. Deze hanglamp van hoogwaardig metaal geeft uw huis een elegante uitstraling. De warme gloed zorgt voor een aangename sfeer in uw woonkamer. Schakel de lamp in en creëer de perfecte omgeving voor een gezellig samenzijn. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 169,95

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Geniet van elk moment

Moderne verlichting die bij uw leven past

 • Diffuus, warm wit licht

  Diffuus, warm wit licht

  In deze verlichting is de nieuwste spaarlamptechnologie van Philips toegepast om te voorzien in een overvloed van warm wit en natuurlijk licht. Het diffuse licht geeft een warm wit licht en is perfect als algemene verlichting. Hierdoor kunt u functionaliteit en respect voor het milieu combineren.

 • Energiezuinig

  Energiezuinig

  Deze Philips-verlichting bespaart energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

 • Tijdloze materialen

  Het gebruik van metaal en glas geeft uw huis een neutrale en elegante uitstraling. Stevige, ongecompliceerde materialen sluiten naadloos aan bij de hedendaagse wensen.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.