Meer merken van

myKidsRoom

Tafellamp

Littlebro, blauw, Led 445103516 Soortgelijke producten zoeken
 • Een wereld vol licht en vriendjes

  44510/35/16

  myKidsRoom

  Tafellamp

  44510/35/16 Soortgelijke producten zoeken

  De Philips Littlebro is een handige, draagbare LED-lamp die uw kleintjes geruststelt in het donker. De duurzame blauwe behuizing is zacht en soepel. Kantel de lamp om hem in te schakelen, plaats hem op een docking station om hem op te laden. Gemaakt van BPA-vrij materiaal en speciaal ontworpen voor kinderen. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Een wereld vol licht en vriendjes

 • Zacht knuffelvriendje

  Zacht knuffelvriendje

  Dit draagbare lampje van Philips bijna als een echte vriend voor uw kind. Dankzij de veilige LED-technologie en de zachte aanraking, begeleidt hij uw kleintje door de nacht.

 • Nachtlampje met zacht licht

  Nachtlampje met zacht licht

  Dit draagbare lampje van Philips waakt over uw kind wanneer het slaapt. Wanneer uw kind wakker wordt na een nare droom, zal hij of zij troost vinden bij dit lichtgevende vriendje dat een oogje in het zeil houdt tijdens de nacht.

 • Veilige verlichting

  Veilige verlichting

  Dit draagbare lampje van Philips is een slimme LED-lamp die kleine kinderen door de nacht helpt.

 • LED-lamp van topkwaliteit

  LED-lamp van topkwaliteit

  De LED-technologie die in deze Philips-lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

 • Warmwit licht

  Warmwit licht

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warmwit licht voor een gezellige sfeer.

 • Voor kinderen

  Voor kinderen

  Deze Philips kinderkamerlamp creëert een omgeving die kinderen aanmoedigt om zich uit te leven in plezier en creativiteit! Maar deze lamp is ook ontworpen voor de veiligheid van uw kind: hij wordt niet warm, is robuust en bevat geen giftige verf.

 • Gemakkelijk op te laden

  Gemakkelijk op te laden

  Als u deze Philips lamp wilt opladen, zet u hem gewoon op de meegeleverde lader en drukt u op de knop om het laden te starten.

 • In- en uitschakelen door middel van een kantelbeweging

  In- en uitschakelen door middel van een kantelbeweging

  U kunt deze Philips lamp in- en uitschakelen door hem te kantelen. Verrassend gemakkelijk en leuk.

Alle specificaties bekijken