Meer merken van

myKidsRoom

Spot

Birdey, meerdere kleuren, Led 5631455P0 Soortgelijke producten zoeken
 • Begin met het avontuur

  56314/55/P0
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  myKidsRoom

  Spot

  56314/55/P0 Soortgelijke producten zoeken

  De Philips myKidsRoom Birdey spot nestelt zich in de slaapkamer van uw kind. De LED-lamp zorgt voor een warm licht met een speels en leerzaam tintje. Het grappige ontwerp tovert een glimlach op ieders gezicht. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Begin met het avontuur

 • LED-lamp van topkwaliteit

  LED-lamp van topkwaliteit

  De ingebouwde LED-lamp is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

 • Draaibare spot

  Draaibare spot

  Laat het licht schijnen waar u wilt door de spot te draaien of te kantelen.

 • Lichtintensiteit instelbaar met dimmer

  Lichtintensiteit instelbaar met dimmer

  Pas de lichtintensiteit van deze Philips lamp aan met een dimmer (niet meegeleverd). Zo kunt u een bepaald object accentueren of de sfeer aanpassen aan elke gelegenheid, of het nu om een romantisch diner voor twee gaat of een gezellige avond met familie en vrienden.

 • Energiezuinig

  Energiezuinig

  Deze energiebesparende Philips lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

 • Voor kinderen

  Voor kinderen

  Deze Philips kinderkamerlamp creëert een omgeving die kinderen aanmoedigt om zich uit te leven in plezier en creativiteit! Maar deze lamp is ook ontworpen voor de veiligheid van uw kind: hij wordt niet warm, is robuust en bevat geen giftige verf.

 • Warmwit licht

  Warmwit licht

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warmwit licht voor een gezellige sfeer.

Alle specificaties bekijken