Meer merken van

  myKidsRoom

  Plafondlamp

  Calco, white, LED 3050031P0 Soortgelijke producten zoeken
  • Begin met het avontuur

   30500/31/P0
   Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

   myKidsRoom

   Plafondlamp

   30500/31/P0 Soortgelijke producten zoeken

   Wakker de sportieve dromen van uw kind aan met deze Philips myKidsRoom Calco plafondlamp. Deze sportieve lamp heeft een voetbal die rond de glazen kap op een bedrukte voet draait. Een echte winnaar. Bekijk alle voordelen

   Aanbevolen verkoopprijs: € 47,95

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Begin met het avontuur

  • LED-lamp van topkwaliteit

   LED-lamp van topkwaliteit

   De LED-technologie die in deze Philips-lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

  • Energiezuinig

   Energiezuinig

   Deze energiebesparende Philips lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

  • Voor kinderen

   Voor kinderen

   Deze Philips kinderkamerlamp creëert een omgeving die kinderen aanmoedigt om zich uit te leven in plezier en creativiteit! Maar deze lamp is ook ontworpen voor de veiligheid van uw kind: hij wordt niet warm, is robuust en bevat geen giftige verf.

  • Warmwit licht

   Warmwit licht

   Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warmwit licht voor een gezellige sfeer.

  Alle specificaties bekijken