Suggesties

  myKidsRoom

  Plafondlamp

  Sky, meerdere kleuren, LED 3011055P0 Soortgelijke producten zoeken
  • Begin met het avontuur

   30110/55/P0

   myKidsRoom

   Plafondlamp

   30110/55/P0 Soortgelijke producten zoeken

   Verander de slaapkamer van uw kind in een sprookjeswereld. De Philips myKidsRoom Sky plafonnière projecteert wolken tegen een blauwe lucht met een rondcirkelend vliegtuig. Geef hun verbeeldingskracht een hoge vlucht. Bekijk alle voordelen

   Aanbevolen verkoopprijs: € 44,95

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Begin met het avontuur

  • LED-lamp van topkwaliteit

   LED-lamp van topkwaliteit

   De LED-technologie die in deze Philips-lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

  • Energiezuinig

   Energiezuinig

   Deze energiebesparende Philips lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

  • Voor kinderen

   Voor kinderen

   Deze Philips kinderkamerlamp creëert een omgeving die kinderen aanmoedigt om zich uit te leven in plezier en creativiteit! Maar deze lamp is ook ontworpen voor de veiligheid van uw kind: hij wordt niet warm, is robuust en bevat geen giftige verf.

  • Kan aan de wand of aan het plafond worden bevestigd

   Kan aan de wand of aan het plafond worden bevestigd

   Monteer deze lamp als een wandlamp of plafondlamp, precies waar u wilt.

  • Warmwit licht

   Warmwit licht

   Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warmwit licht voor een gezellige sfeer.

  Alle specificaties bekijken