Meer merken van

myKidsRoom

Hanglamp

Yumbo, meerdere kleuren, Led 7862155P0 Soortgelijke producten zoeken
 • Begin met het avontuur

  78621/55/P0
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  myKidsRoom

  Hanglamp

  78621/55/P0 Soortgelijke producten zoeken

  Ga op ontdekkingsreis door de lucht! De Philips myKidsRoom Yumbo hanglamp heeft de vorm van een vliegtuig en stimuleert de fantasie van uw kind. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Begin met het avontuur

 • LED-lamp van topkwaliteit

  LED-lamp van topkwaliteit

  De LED-technologie die in deze Philips-lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

 • Lichtintensiteit instelbaar met dimmer

  Lichtintensiteit instelbaar met dimmer

  Stel de lichtintensiteit van LED-lampen van Philips in met een dimschakelaar (niet meegeleverd). Zo kunt u de sfeer aanpassen aan elke gelegenheid, of het nu om een romantisch diner voor twee gaat of een gezellige avond met familie en vrienden in uw woonkamer. Philips heeft een aantal wanddimmers getest dat geschikt is voor de LED-lampen van Philips. Een actuele lijst van compatibele dimmers vindt u in het ondersteuningsgedeelte van de website.

 • Energiezuinig

  Energiezuinig

  Deze energiebesparende Philips lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

 • Voor kinderen

  Voor kinderen

  Deze Philips kinderkamerlamp creëert een omgeving die kinderen aanmoedigt om zich uit te leven in plezier en creativiteit! Maar deze lamp is ook ontworpen voor de veiligheid van uw kind: hij wordt niet warm, is robuust en bevat geen giftige verf.

 • Warmwit licht

  Warmwit licht

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warmwit licht voor een gezellige sfeer.

 • De hoogte van de hanglamp is eenvoudig verstelbaar

  De hoogte van deze Philips hanglamp kan altijd worden aangepast door de balk tussen de draden naar beneden of naar boven te bewegen.

Alle specificaties bekijken