Suggesties

  myGarden

  Wandlamp

  Kiskadee met bewegingssensor, antraciet 1738493PN Soortgelijke producten zoeken
  • Altijd licht wanneer u thuiskomt

   17384/93/PN

   myGarden

   Wandlamp

   17384/93/PN Soortgelijke producten zoeken

   De Philips Kiskadee buitenwandlamp met E27-fitting van gegoten aluminium geeft uw muur een stijlvolle en krachtige uitstraling. Het moderne design straalt warm wit LED-licht. De buitenlamp voldoet aan alle veiligheidseisen (IP44) en is dankzij de hoogwaardige materialen bestand tegen alle weersomstandigheden. Philips Kiskadee is ook te verkrijgen zonder bewegingssensor. Philips buitenverlichting is bovendien eenvoudig te plaatsen met de bijgeleverde montagesleutel. Bekijk alle voordelen

   Aanbevolen verkoopprijs: € 59,95

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Altijd licht wanneer u thuiskomt

  • Weerbestendig

   Weerbestendig

   Deze Philips buitenlamp is speciaal voor vochtige buitenomgevingen ontworpen en is uitvoerig getest op waterbestendigheid. Het IP-niveau wordt aangegeven met twee cijfers: het eerste cijfer geeft het beschermingsniveau tegen stof aan en het tweede cijfer geeft de vochtbestendigheid aan. Deze lamp is met IP44 ontworpen: hij is spatwaterdicht en ideaal voor algemeen gebruik buitenshuis.

  • Inclusief bewegingssensor voor gemak en gemoedsrust

   Inclusief bewegingssensor voor gemak en gemoedsrust

   De meegeleverde bewegingssensor verwelkomt u bij thuiskomst en laat weten of er bezoek aankomt. Als de sensor beweging detecteert, wordt het licht automatisch ingeschakeld.

  • Hoogwaardig aluminium en synthetische materialen

   Deze Philips lamp is speciaal voor buiten gemaakt. Hij is duurzaam en heeft een lange levensduur, zodat hij uw tuin elke nacht kan verlichten. Hij is gemaakt van hoogwaardig gegoten aluminium en synthetische materialen.

  • Creëer een stijlvolle en uitnodigende sfeer

   Deze buitenwandlamp past bij de trends en levensstijl van nu en gaat naadloos op in uw buitenruimte. Bovendien creëert de lamp de sfeer die u altijd al hebt gewenst.

  Alle specificaties bekijken