Meer merken van

 • Geniet van een prachtig verlichte tuin

  17250/30/16
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  myGarden

  Wandlamp

  17250/30/16 Soortgelijke producten zoeken

  Geniet van stralende nachten met deze Philips myGarden Starry-wandlamp. Deze zwarte, elegante en energiebesparende lamp laat u baden in warmwit licht en is gemaakt van hoogwaardige synthetische materialen. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Geniet van een prachtig verlichte tuin

 • Warmwit licht

  Warmwit licht

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warmwit licht voor een gezellige sfeer.

 • Altijd inclusief een Philips lamp

  Altijd inclusief een Philips lamp

  Hoogwaardige en energiezuinige Philips EcoLamp-lampen worden meegeleverd voor het beste lichteffect.

 • Energiezuinig

  Energiezuinig

  Deze energiebesparende Philips lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

 • IP44 - weerbestendig

  IP44 - weerbestendig

  Deze Philips buitenlamp is speciaal voor vochtige buitenomgevingen ontworpen en is uitvoerig getest op waterbestendigheid. Het IP-niveau wordt aangegeven met twee cijfers: het eerste cijfer geeft het beschermingsniveau tegen stof aan en het tweede cijfer geeft de vochtbestendigheid aan. Deze lamp is met IP44 ontworpen: hij is spatwaterdicht en ideaal voor buitengebruik.

Alle specificaties bekijken