Meer merken van

  • Geniet van een prachtig verlichte tuin

   17250/30/16
   Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

   myGarden

   Wandlamp

   17250/30/16 Soortgelijke producten zoeken

   Geniet van stralende nachten met deze Philips myGarden Starry-wandlamp. Deze zwarte, elegante en energiebesparende lamp laat u baden in warmwit licht en is gemaakt van hoogwaardige synthetische materialen. Bekijk alle voordelen

   Aanbevolen verkoopprijs: € 21,95

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Geniet van een prachtig verlichte tuin

  • Warmwit licht

   Warmwit licht

   Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warmwit licht voor een gezellige sfeer.

  • Altijd inclusief een Philips lamp

   Altijd inclusief een Philips lamp

   Hoogwaardige en energiezuinige Philips EcoLamp-lampen worden meegeleverd voor het beste lichteffect.

  • Energiezuinig

   Energiezuinig

   Deze energiebesparende Philips lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

  • IP44 - weerbestendig

   IP44 - weerbestendig

   Deze Philips buitenlamp is speciaal voor vochtige buitenomgevingen ontworpen en is uitvoerig getest op waterbestendigheid. Het IP-niveau wordt aangegeven met twee cijfers: het eerste cijfer geeft het beschermingsniveau tegen stof aan en het tweede cijfer geeft de vochtbestendigheid aan. Deze lamp is met IP44 ontworpen: hij is spatwaterdicht en ideaal voor buitengebruik.

  Alle specificaties bekijken