Suggesties

  myGarden

  Wandlamp

  Freedom, antraciet, LED 172399316 Soortgelijke producten zoeken
  • Mooi licht voor buiten

   17239/93/16

   myGarden

   Wandlamp

   17239/93/16 Soortgelijke producten zoeken

   Een vleugje moderne eenvoud en een betoverend licht voor uw tuin of terras. Deze antracietkleurige wandlamp met bewegingssensor biedt een naar beneden gerichte, heldere bundel van warmwit LED-licht en is hierdoor ideaal als verlichting bij de voordeur. U voelt zich veilig en staat nooit in het donker wanneer u 's avonds thuiskomt. Bekijk alle voordelen

   Aanbevolen verkoopprijs: € 129,95

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Mooi licht voor buiten

  Moderne buitenverlichting

  • Krachtige LED

   Krachtige LED

   Philips buitenverlichting maakt gebruik van de allernieuwste geavanceerde LED-technologie en staat garant voor kwaliteitsverlichting, een grote lichtsterkte en een lange levensduur.

  • Extreem lange levensduur

   Extreem lange levensduur

   Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. LED-lampen van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 20.000 uur (dit staat gelijk aan 20 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Met de LED-lampen van Philips hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en kunt u thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

  • Energiezuinig

   Energiezuinig

   Deze Philips verlichting bespaart energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

  • Gastvrij licht dat een veilig gevoel geeft

   Gastvrij licht dat een veilig gevoel geeft

   De bewegingssensor schakelt automatisch het licht in wanneer u thuis komt en waarschuwt u als er iemand aankomt.

  • IP 44, ontworpen voor buitengebruik

   IP 44, ontworpen voor buitengebruik

   De IP44-bescherming zorgt ervoor dat Philips buitenverlichting altijd klaar is om uw tuin op te fleuren, bij regen, sneeuw of zonneschijn. Dankzij de toonaangevende LED-technologie van Philips zijn de lampen bovendien uiterst duurzaam en eenvoudig te onderhouden.

  • Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze geïntegreerde LED-binnenverlichting.

   Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze geïntegreerde LED-binnenverlichting.

   Naast de standaard 2 jaar garantie op deze lamp biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op alle geïntegreerde LED-verlichting.

  • Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze geïntegreerde LED-binnenverlichting.

   Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze geïntegreerde LED-binnenverlichting.

   Naast de standaard 2 jaar garantie op deze lamp biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op alle geïntegreerde LED-verlichting.

  • Hoogwaardig aluminium en synthetische materialen

   Deze Philips lamp is speciaal voor buiten gemaakt. Hij is duurzaam en heeft een lange levensduur, zodat hij uw tuin elke nacht kan verlichten. Hij is gemaakt van hoogwaardig gegoten aluminium en synthetische materialen.

  • Moderne buitenverlichting

   Strakke en tegelijkertijd elegante buitenverlichting van Philips. Philips Outdoor biedt een opvallende, moderne manier om tuinen, paden en andere plekken buiten uw huis te verfraaien met licht.

  • Uitgebreide keuze aan toepassingen

   Philips buitenverlichting biedt toepassingen voor een breed scala aan verlichtingsmogelijkheden: wand- en sokkellampen, grondspots en inbouwspots.

  Alle specificaties bekijken
  • Ontworpen voor uw oogcomfort. Ga naar www.philips.com/eyecomfort voor knippereffecten, stroboscoopeffecten en andere criteria. Ook vindt u daar productgegevens.