Meer merken van

 • Besparen in stijl

  16404/93/16
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  myGarden

  Wandlamp

  16404/93/16 Soortgelijke producten zoeken

  Deze antracietkleurige Philips wandlamp zorgt voor een knusse sfeer buitenshuis. Warmwit energiezuinig licht maakt van uw tuin een intieme plek voor een gezellig samenzijn met familie en vrienden. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Besparen in stijl

 • Extra lange levensduur

  Extra lange levensduur

  Inclusief Philips lamp met zeer lange levensduur, tot wel 20.000 uur.

 • Energiezuinig

  Energiezuinig

  Deze Philips verlichting bespaart energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

 • Weerbestendig

  Weerbestendig

  Deze Philips buitenlamp is speciaal voor vochtige buitenomgevingen ontworpen en is uitvoerig getest op waterbestendigheid. Het IP-niveau wordt aangegeven met twee cijfers: het eerste cijfer geeft het beschermingsniveau tegen stof aan en het tweede cijfer geeft de vochtbestendigheid aan. Deze lamp is met IP44 ontworpen: hij is spatwaterdicht en ideaal voor algemeen gebruik buitenshuis.

 • Uitnodigende warmwitte gloed

  Uitnodigende warmwitte gloed

  Philips Outdoor buitenverlichting levert met een kleurtemperatuur van 2700 Kelvin een prachtige warme en uitnodigende gloed. De lampen bieden ruim voldoende licht, zodat u uw buitenruimte ook in het donker kunt gebruiken zoals u maar wilt. Bovendien zorgen de lampen 's nachts voor een veilig gevoel.

 • Kies voor een hedendaagse stijl

  Deze lamp is ontworpen in Europa en heeft een uniek ontwerp met de stijl van hedendaagse buitenlampen.

 • Kies voor buitenwandlampen

  Verfraai uw buitenruimte met deze buitenwandlamp, die bij uw voordeur of aan uw terrasmuren kan worden bevestigd.

 • Hoogwaardig aluminium en synthetische materialen

  Deze Philips lamp is speciaal voor buiten gemaakt. Hij is duurzaam en heeft een lange levensduur, zodat hij uw tuin elke nacht kan verlichten. Hij is gemaakt van hoogwaardig gegoten aluminium en synthetische materialen.

 • Eenvoudig te installeren voor elke toepassing

  Deze lamp en de fittingen zijn heel eenvoudig te installeren. Alles wat u nodig hebt, zit in de doos, zoals een torxsleutel en -schroef. Bovendien krijgt u van ons duidelijke richtlijnen voor het installeren van het product en relevante informatie over IP-klassen voor vochtbestendigheid.

Alle specificaties bekijken