Meer merken van

 • Volop genieten van uw tuin

  15280/54/PN

  myGarden

  Wandlamp

  15280/54/PN Soortgelijke producten zoeken

  Deze schitterende Philips myGarden wandlamp in zwart en zilver werpt een energiezuinig warmwit licht op uw tuinmuur of terras. De lamp is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is de perfecte aanwinst voor uw tuin. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Volop genieten van uw tuin

 • Weerbestendig

  Weerbestendig

  Deze Philips buitenlamp is speciaal voor vochtige buitenomgevingen ontworpen en is uitvoerig getest op waterbestendigheid. Het IP-niveau wordt aangegeven met twee cijfers: het eerste cijfer geeft het beschermingsniveau tegen stof aan en het tweede cijfer geeft de vochtbestendigheid aan. Deze lamp is met IP44 ontworpen: hij is spatwaterdicht en ideaal voor algemeen gebruik buitenshuis.

 • Decoratieve buitenverlichting

  Buitenverlichting kan de uitstraling van uw tuin verbeteren door opvallende gedeelten of paden te verlichten en een perfecte sfeer te creëren voor een gezellige avond met vrienden en familie. Daarom heeft Philips het myGarden assortiment ontwikkeld, decoratieve buitenlampen met flair en functionaliteit, waarmee u uw eigen stijl creëert en optimaal gebruik van uw tuin zult gaan maken.

 • Kies voor een tijdloos design.

  Deze lamp is ontworpen in Europa en heeft een uniek ontwerp met de stijl van tijdloze buitenlampen.

 • Kies voor buitenwandlampen

  Verfraai uw buitenruimte met deze buitenwandlamp, die bij uw voordeur of aan uw terrasmuren kan worden bevestigd.

 • Hoogwaardig aluminium en synthetische materialen

  Deze Philips lamp is speciaal voor buiten gemaakt. Hij is duurzaam en heeft een lange levensduur, zodat hij uw tuin elke nacht kan verlichten. Hij is gemaakt van hoogwaardig gegoten aluminium en synthetische materialen.

 • Eenvoudig te installeren voor elke toepassing

  Deze lamp en de fittingen zijn heel eenvoudig te installeren. Alles wat u nodig hebt, zit in de doos, zoals een torxsleutel en -schroef. Bovendien krijgt u van ons duidelijke richtlijnen voor het installeren van het product en relevante informatie over IP-klassen voor vochtbestendigheid.

Alle specificaties bekijken