Meer merken van

  • Ook 's avonds en 's nachts licht in uw tuin

   17289/31/16
   Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

   myGarden

   Inbouwspot

   17289/31/16 Soortgelijke producten zoeken

   Met het prachtige LED-licht van de Philips myGarden Fresco inbouwspot laat u tuinelementen prachtig uitkomen en worden donkere hoekjes goed verlicht. Deze lamp van duurzaam metaal heeft een verstelbare kop, dus u bepaalt waar het licht valt. Bekijk alle voordelen

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Ook 's avonds en 's nachts licht in uw tuin

  • LED-lamp van topkwaliteit

   LED-lamp van topkwaliteit

   De ingebouwde LED-lamp is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

  • Warmwit licht

   Warmwit licht

   Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warmwit licht voor een gezellige sfeer.

  • Energiezuinig

   Energiezuinig

   Deze energiebesparende Philips lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

  • IP23 - weerbestendig

   IP23 - weerbestendig

   Deze Philips buitenlamp is speciaal voor vochtige buitenomgevingen ontworpen en is uitvoerig getest op waterbestendigheid. Het IP-niveau wordt aangegeven met twee cijfers: het eerste cijfer geeft het beschermingsniveau tegen stof aan en het tweede cijfer geeft de vochtbestendigheid aan. Deze buitenverlichting is met IP23 ontworpen: hij is spatwaterbestendig en ideaal als verlichting voor een veranda of portiek.

  • Lange levensduur - tot 10 jaar

   Lange levensduur - tot 10 jaar

   Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. De LED's in deze LED-lamp van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 10.000 uur (dit staat gelijk aan 10 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Dit geeft een prettig gevoel: u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en u kunt thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

  Alle specificaties bekijken