Meer merken van

Marvel
 • Fantasie aan!

  71770/35/16
  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717703516/717703516_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Marvel

  Tafellamp

  71770/35/16 Soortgelijke producten zoeken

  Het koele, witte licht van deze duurzame en valbestendige bureaulamp van Philips en Marvel is ideaal voor concentratie tijdens het lezen of het maken van huiswerk. De lamp is eenvoudig in te schakelen en dankzij de flexibele hals de ideale bureaulamp voor kinderen. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 32,95

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Fantasie aan!

 • Voor kinderen

  Voor kinderen

  Deze lamp van Philips en Marvel voor de slaapkamer van uw kind creëert een omgeving die kinderen aanmoedigt om zich uit te leven in plezier en creativiteit! Een plek waar uw kind kan studeren, spelen en slapen in gezelschap van de favoriete Marvel-figuur. Deze lamp is ontworpen voor de veiligheid van uw kind.

 • LED-licht van topkwaliteit

  LED-licht van topkwaliteit

  De LED-technologie die in deze lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in de kamer van uw kind.

 • Koel wit licht voor optimale concentratie

  Koel wit licht voor optimale concentratie

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp geeft koel wit licht voor optimale concentratie.

 • Ultieme flexibiliteit

  Ultieme flexibiliteit

  Door de flexibele kop kan deze lamp van Philips en Marvel in de gewenste richting worden gedraaid, zodat licht daar schijnt waar het nodig is.

 • Aan-uitschakelaar op product

  Aan-uitschakelaar op product

  De knop is onopvallend geïntegreerd in de armatuur. U kunt dus eenvoudig het licht in- en uitschakelen.

 • Perfect voor op het bureau van uw kind

  Deze lamp van Philips en Marvel voor de slaapkamer van uw kind past perfect op het bureau. Het koele, witte licht is ideaal voor lezen of huiswerk maken. Bovendien is de lamp gemakkelijk in en uit te schakelen.

 • Aangepaste optica voor een gelijkmatige lichtverdeling

  Met de aangepaste optica in deze bureaulamp van Philips en Marvel krijgt u diffuus licht dat gelijkmatig is verdeeld over het bureau van uw kind. Dit vermindert ongelijkmatige of verblindende verlichting, die meestal tot vermoeide ogen leidt.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.