Meer merken van

2-in-1: projector en nachtlampje

Spider-Man, blauw, Led 717694016 Soortgelijke producten zoeken
 • Fantasie aan!

  71769/40/16

  2-in-1: projector en nachtlampje

  71769/40/16 Soortgelijke producten zoeken

  Het nachtlampje en de beeldprojector 'Philips en Marvel Spider-Man' zullen uw zoon versteld doen staan met magische verhalen. Draai een van de filmsporen om leuke Spider-Man verhalen op het plafond te projecteren, of doe het geruststellende nachtlampje eronder aan. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Fantasie aan!

 • Voor kinderen

  Voor kinderen

  Deze lamp van Philips en Marvel voor de slaapkamer van uw kind creëert een omgeving die kinderen aanmoedigt om zich uit te leven in plezier en creativiteit! Een plek waar uw kind kan studeren, spelen en slapen in gezelschap van de favoriete Marvel-figuur. Deze lamp is ontworpen voor de veiligheid van uw kind.

 • LED-lamp van topkwaliteit

  LED-lamp van topkwaliteit

  De LED-technologie die in deze lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in de kamer van uw kind.

 • Warmwit licht

  Warmwit licht

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp geeft warmwit licht voor een gezellige sfeer.

 • Werkt op batterijen - 3 x AA niet inbegrepen

  Werkt op batterijen - 3 x AA niet inbegrepen

  Deze lamp werkt op 3 AA-batterijen. Alle batterijen van deze grootte zijn geschikt. Gebruik geen verschillende soorten batterijen door elkaar en gebruik altijd hetzelfde type. De batterijen zijn niet meegeleverd in de doos.

 • Creëert een magische sfeer

  Dit draagbare lampje van Philips en Marvel voor de slaapkamer van uw kind is een combinatie van een nachtlampje met een magische beeldprojector. Het nachtlampje zorgt ervoor dat uw kind zich 's nachts veilig voelt, terwijl de projector de favoriete Marvel-figuren van uw kind tot leven brengt op de muur of het plafond. Deze unieke 2-in-1-lamp maakt bedtijdrituelen en verhalen voorlezen nog leuker dan eerst. Met de geïntegreerde tweerichtingsschakelaar op de armatuur kunt u eenvoudig schakelen tussen het nachtlampje en de magische beeldprojector.

 • Extra schijven meegeleverd

  Deze lamp van Philips en Marvel bevat 3 schijven, die elk uit 8 verschillende afbeeldingen bestaan om de verbeeldingskracht van uw kind te stimuleren.

Alle specificaties bekijken