Meer merken van

LED

Spot

3, 5 W (35 W), GU10, Warmwit, Niet-dimbaar 8718696599723 Soortgelijke producten zoeken
 • Licht dat fijn is voor je ogen

  8718696599723
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  LED

  Spot

  8718696599723 Soortgelijke producten zoeken

  Licht van slechte kwaliteit kan leiden tot vermoeidheid van de ogen. Het is belangrijker dan ooit om je huis goed te verlichten. Philips LED-lampen worden volgens strenge criteria getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze Eyecomfort-eisen† Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Licht dat fijn is voor je ogen

Comfortabel licht, van de wereldwijde marktleider in verlichting

 • Een eenvoudige LED voor dagelijks gebruik

  Een eenvoudige LED voor dagelijks gebruik

  De Philips-LED voor dagelijks gebruik is de perfecte lamp voor basale verlichtingsmogelijkheden. Hij geeft prachtig licht en levert betrouwbare prestaties die u verwacht van LED met een betaalbare prijs.

 • Ontworpen voor uw oogcomfort

  Ontworpen voor uw oogcomfort

  Harde verlichting is vermoeiend voor de ogen. Te fel licht is verblindend. Te zacht licht geeft flikkering. U kunt nu uw omgeving aangenaam verlichten met LED's die comfortabel zijn voor uw ogen en de perfecte sfeer in huis creëren.

 • Warmwit licht (2700 K) dat echt op gloeilamplicht lijkt

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangeduid in eenheden kelvin (K). Lampen met een lage kelvin-waarde produceren een warm, gezelliger licht, terwijl die met een hogere kelvin-waarde een koeler, meer vitaliserend licht produceren.

 • 36º halogeenlichtbundel

  Deze LED-spot heeft een bekende, gerichte lichtbundel en ziet er hetzelfde uit en voelt hetzelfde als halogeenspots. De spot is geschikt voor accentverlichting en algemene verlichting.

 • Geen zichtbare flikkering

  Een snel knipperende lamp kan vervelend zijn voor uw ogen, hoofdpijn veroorzaken of zelfs een aanval triggeren bij mensen met lichtgevoelige epilepsie. Het is onaangenaam en geheel onnodig. LED's kunnen flikkeren doordat ze snel reageren op de stroomsterkte van de driver. Philips LED's zijn zo ontworpen dat variaties in de stroomsterkte van drivers worden geminimaliseerd, waardoor de factoren die flikkering veroorzaken, worden weggenomen. Daarom merk je er helemaal niets van.

Alle specificaties bekijken
 • Ontworpen voor uw oogcomfort. Ga naar www.philips.com/eyecomfort voor knippereffecten, stroboscoopeffecten en andere criteria. Ook vindt u daar productgegevens.
 • PstLM is kleiner of gelijk aan 1,0 (gemeten volgens IEC 61547-1 en IEC 61000-4-15).