Meer merken van

  LED

  Spot

  3, 5 W (35 W), GU10, Warmwit, Niet-dimbaar 8718696599723 Soortgelijke producten zoeken
  • Licht dat fijn is voor je ogen

   8718696599723
   Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

   LED

   Spot

   8718696599723 Soortgelijke producten zoeken

   Licht van slechte kwaliteit kan leiden tot vermoeidheid van de ogen. Het is belangrijker dan ooit om je huis goed te verlichten. Philips LED-lampen worden volgens strenge criteria getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze Eyecomfort-eisen† Bekijk alle voordelen

   Aanbevolen verkoopprijs: € 16,99

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Licht dat fijn is voor je ogen

  Comfortabel licht, van de wereldwijde marktleider in verlichting

  • Een eenvoudige LED voor dagelijks gebruik

   Een eenvoudige LED voor dagelijks gebruik

   De Philips-LED voor dagelijks gebruik is de perfecte lamp voor basale verlichtingsmogelijkheden. Hij geeft prachtig licht en levert betrouwbare prestaties die u verwacht van LED met een betaalbare prijs.

  • Ontworpen voor uw oogcomfort

   Ontworpen voor uw oogcomfort

   Harde verlichting is vermoeiend voor de ogen. Te fel licht is verblindend. Te zacht licht geeft flikkering. U kunt nu uw omgeving aangenaam verlichten met LED's die comfortabel zijn voor uw ogen en de perfecte sfeer in huis creëren.

  • Warmwit licht (2700 K) dat echt op gloeilamplicht lijkt

   Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangeduid in eenheden kelvin (K). Lampen met een lage kelvin-waarde produceren een warm, gezelliger licht, terwijl die met een hogere kelvin-waarde een koeler, meer vitaliserend licht produceren.

  • 36º halogeenlichtbundel

   Deze LED-spot heeft een bekende, gerichte lichtbundel en ziet er hetzelfde uit en voelt hetzelfde als halogeenspots. De spot is geschikt voor accentverlichting en algemene verlichting.

  • Geen zichtbare flikkering

   Een snel knipperende lamp kan vervelend zijn voor uw ogen, hoofdpijn veroorzaken of zelfs een aanval triggeren bij mensen met lichtgevoelige epilepsie. Het is onaangenaam en geheel onnodig. LED's kunnen flikkeren doordat ze snel reageren op de stroomsterkte van de driver. Philips LED's zijn zo ontworpen dat variaties in de stroomsterkte van drivers worden geminimaliseerd, waardoor de factoren die flikkering veroorzaken, worden weggenomen. Daarom merk je er helemaal niets van.

  Alle specificaties bekijken
  • Ontworpen voor uw oogcomfort. Ga naar www.philips.com/eyecomfort voor knippereffecten, stroboscoopeffecten en andere criteria. Ook vindt u daar productgegevens.
  • PstLM is kleiner of gelijk aan 1,0 (gemeten volgens IEC 61547-1 en IEC 61000-4-15).