Meer merken van

LED

Spot

6, 5W (65W), GU10, Wit, Niet-dimbaar 8718696484029 Soortgelijke producten zoeken
 • Het is de inhoud die het verschil maakt

  8718696484029
  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696484029/8718696484029_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  LED

  Spot

  8718696484029 Soortgelijke producten zoeken

  Met zijn mooie vormgeving en vertrouwde afmetingen is deze LED-spot de perfecte duurzame vervanger voor een traditionele halogeenspot. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 9,99

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Het is de inhoud die het verschil maakt

Perfecte vervanging voor halogeenspots

 • Helder wit licht

  Helder wit licht

  Deze lamp heeft een kleurtemperatuur van 3000 K en levert helder, warm licht, perfect voor een gezellige avond met vrienden of om te ontspannen met een boek.

 • Homogeen lichtpatroon

  Homogeen lichtpatroon

  De Single Optic-lens levert een voortreffelijke lichtbundel zonder de schaduwen die normaliter optreden aan de rand van de bundelspreiding, zoals het geval is bij traditionele halogeenspots.

 • Dezelfde vorm en formaat als halogeenreflectorlampen

  Dezelfde vorm en formaat als halogeenreflectorlampen

  Met zijn mooie vormgeving en vertrouwde afmetingen is dit de LED-reflectorlamp voor moderne verlichting. De perfecte duurzame vervanger voor traditionele halogeenreflectorlampen.

 • Perfect voor accentverlichting

  Perfect voor accentverlichting

  Deze LED-spot die moderne verlichting levert met een vertrouwde lichtopbrengst onder een grote hoek (36 graden), is geschikt voor zowel accentverlichting als algemene verlichting. Hij kan gebruikt worden in inbouw- en spanningsrailarmaturen en is ideaal voor gebruik in keukens, verlichting van keukeneilanden, woonkamers en eetkamers.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.