Meer merken van

LED

Spot (dimbaar)

5, 5W (50W), GU10, Warme gloed, WarmGlow, dimbaar 8718696587676 Soortgelijke producten zoeken
 • de juiste verlichting maakt ieder moment perfect

  8718696587676

  LED

  Spot (dimbaar)

  8718696587676 Soortgelijke producten zoeken

  U kunt het lichtniveau geleidelijk dimmen tot de warme tonen van traditionele spotjes. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

de juiste verlichting maakt ieder moment perfect

hoe meer u dimt, hoe warmer het licht

 • Dimt naar een warme gloed

  Dimt naar een warme gloed

  Met deze dimbare lamp kun je dimmen van een warm licht van 2700 K naar licht van 2200 K. Hoe meer je dimt, hoe warmer het licht.

 • Lampen met lange levensduur - Gaan tot 15 jaar mee

  Lampen met lange levensduur - Gaan tot 15 jaar mee

  Met een levensduur tot 15.000 kun je het gedoe met het regelmatig vervangen van lampen vergeten en meer dan 15 jaar lang profiteren van een perfecte verlichtingsoplossing.

 • Beter voor je portemonnee en de planeet

  Beter voor je portemonnee en de planeet

  LED-technologie bespaar tot 80% energie in vergelijking met je standaard lamp. Daardoor betaalt hij zichzelf terug en bespaar je jaar na jaar weer geld. Bovendien helpt hij het milieu te beschermen.

 • Perfect voor accentverlichting

  Perfect voor accentverlichting

  Deze LED-spot die moderne verlichting levert met een vertrouwde lichtopbrengst onder een grote hoek (36 graden), is geschikt voor zowel accentverlichting als algemene verlichting. Hij kan gebruikt worden in inbouw- en spanningsrailarmaturen en is ideaal voor gebruik in keukens, verlichting van keukeneilanden, woonkamers en eetkamers.

 • Geen UV of infrarood

  Geen UV of infrarood

  Het licht heeft geen infrarode component en straalt dus geen warmte uit. Ook is er geen ultraviolette component in dit licht. Deze twee eigenschappen betekenen dat weefsels en andere voorwerpen niet verbleken onder dit licht.

 • Leer meer over licht

  Leer meer over licht

  Kleurtemperatuur: licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangeduid in kelvin (K). Lampen met een lage kelvinwaarde produceren een warm, rustgevender licht, terwijl lampen met een hogere kelvinwaarde juist een koel, vitaliserend licht produceren. CRI: de kleurweergave-index (color rendering index – CRI) wordt gebruikt om het effect van een lichtbron op de kleurwaarneming te beschrijven. Natuurlijk zonlicht heeft een CRI van 100. De CRI van Philips LED-lampen is altijd hoger dan 80, wat verzekert dat kleuren levensecht en natuurlijk worden weergegeven.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.