Meer merken van

LED

Linear (dimbaar)

14W (120W), R7s, Wit, Dimbaar 8718696713464 Soortgelijke producten zoeken
 • Dimbare rechte LED-lamp met een straal van 300 graden

  8718696713464
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  LED

  Linear (dimbaar)

  8718696713464 Soortgelijke producten zoeken

  Deze innovatieve rechte LED-lamp is de perfecte vervanging voor rechte R7S-halogeenlampen en is ook nog eens veel energiezuiniger. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Dimbare rechte LED-lamp met een straal van 300 graden

Creëer een energieke sfeer met helderwit licht

 • Helderwit licht

  Helderwit licht

  Deze lamp heeft een kleurtemperatuur van 3000 K en levert helder, warm licht, perfect voor een gezellige avond met vrienden of om te ontspannen met een boek.

 • Lampen met lange levensduur - gaan tot 15 jaar mee

  Lampen met lange levensduur - gaan tot 15 jaar mee

  Met een levensduur van 15.000 uur hebt u minder gedoe, omdat de lampen minder vaak hoeven te worden vervangen, en geniet u meer dan 15 jaar van een ideale verlichtingsoplossing.

 • Beter voor uw portemonnee en de planeet

  Beter voor uw portemonnee en de planeet

  LED-technologie bespaar tot 80% energie in vergelijking met je standaard lamp. Daardoor betaalt hij zichzelf terug en bespaar je jaar na jaar weer geld. Bovendien helpt hij het milieu te beschermen.

 • Geen UV of infrarood

  Geen UV of infrarood

  Het licht heeft geen infrarode component en straalt dus geen warmte uit. Ook is er geen ultraviolette component in dit licht. Deze twee eigenschappen betekenen dat weefsels en andere voorwerpen niet verbleken onder dit licht.

 • Leer meer over licht

  Leer meer over licht

  Kleurtemperatuur: licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangeduid in kelvin (K). Lampen met een lage kelvinwaarde produceren een warm, rustgevender licht, terwijl lampen met een hogere kelvinwaarde juist een koel, vitaliserend licht produceren. CRI: de kleurweergave-index (color rendering index – CRI) wordt gebruikt om het effect van een lichtbron op de kleurwaarneming te beschrijven. Natuurlijk zonlicht heeft een CRI van 100. De CRI van Philips LED-lampen is altijd hoger dan 80, wat verzekert dat kleuren levensecht en natuurlijk worden weergegeven.

 • Dimbaar

  Deze lamp kan worden gebruikt met de meeste dimmers om de gewenste sfeer te creëren met vloeiend dimmen tot 10% van het volledige lichtniveau. Controleer het overzicht van de dimmercompatibiliteit om er zeker van te zijn dat uw specifieke dimmer met deze lamp kan worden gebruikt.

Alle specificaties bekijken