Meer merken van

LED

Lamp (dimbaar)

8 W (60 W), E27, Warm wit, Dimbaar 8718696575413 Soortgelijke producten zoeken
 • Een design om gezien te worden.

  8718696575413

  LED

  Lamp (dimbaar)

  8718696575413 Soortgelijke producten zoeken

  Vertrouwde vormen waar u van houdt. Ze verbruiken ongeveer 80% minder energie dan traditionele lampen dankzij de nieuwste energiezuinige LED-technologie en ze gaan tien keer langer mee. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 17,99

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Een design om gezien te worden.

Ziet er goed uit, aan én uit

 • Het licht kan worden gedimd

  Het licht kan worden gedimd

  Ontworpen voor kwalitatief dimmen om de juiste sfeer te creëren voor elke activiteit. Van een ontspannen tot actieve sfeer

 • Energiebesparing tot wel 80%

  Energiebesparing tot wel 80%

  Bespaar tot 80% energie in vergelijking met uw standaard lamp. Hij betaalt zichzelf terug en bespaart u jaar na jaar weer geld. Dus, verlaag u energierekening en begin nu te besparen.

 • Lampen met lange levensduur - Gaan tot 15 jaar mee

  Lampen met lange levensduur - Gaan tot 15 jaar mee

  Met een levensduur tot 15.000 kun je het gedoe met het regelmatig vervangen van lampen vergeten en meer dan 15 jaar lang profiteren van een perfecte verlichtingsoplossing.

 • Vintagestijl, moderne LED-technologie

  LED Classic-lampen zijn gebaseerd op standaard energiezuinige LED-technologie, met uitzondering van de LED's die zodanig zijn vormgegeven dat ze eruitzien als klassieke gloeilampen. Je kunt nu genieten van deze lamp in retrostijl met de technologie van vandaag.

 • Warmwit licht (2700 K) dat echt op gloeilamplicht lijkt

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen, die worden aangeduid in eenheden kelvin (K). Lampen met een lage kelvin-waarde produceren een warm, gezelliger licht, terwijl die met een hogere kelvin-waarde een koeler, meer vitaliserend licht produceren.

 • Dezelfde vorm en formaat als de standaard gloeilamp

  Deze LED-spaarlamp heeft een fraai ontwerp en een bekende vorm. De lamp is de perfecte duurzame vervanging voor traditionele gloeilampen.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.