Meer merken van

  LED

  Lamp (dimbaar)

  8, 5 W (60 W), E27, WarmGlow, Dimbaar 8718696706916 Soortgelijke producten zoeken
  • De juiste verlichting maakt ieder moment perfect

   8718696706916
   Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

   LED

   Lamp (dimbaar)

   8718696706916 Soortgelijke producten zoeken

   LED-lampen van Philips dimmen met een warme gloed en bieden een geheel nieuwe ervaring. Deze Philips lampen kunnen worden gedimd naar de warme tonen van traditionele lampen, dus kunt u van alledaagse functionele verlichting naar uitnodigende verlichting gaan voor een gezellige sfeer. Bekijk alle voordelen

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  De juiste verlichting maakt ieder moment perfect

  Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht

  • Dimt naar een warme gloed

   Dimt naar een warme gloed

   Met deze dimbare lamp kunt u dimmen van een warm licht van 2700 K naar licht van 2200 K. Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht.

  • Onmiddellijk licht na het inschakelen

   Onmiddellijk licht na het inschakelen

   Wachten hoeft niet: Philips LED-lampen branden direct na inschakeling op volle sterkte. Eén druk op de lichtknop en uw kamer is volledig verlicht, zonder opstarttijd.

  • Lampen met lange levensduur - gaan tot 15 jaar mee

   Lampen met lange levensduur - gaan tot 15 jaar mee

   Met een levensduur van 15.000 uur hebt u minder gedoe, omdat de lampen minder vaak hoeven te worden vervangen, en geniet u meer dan 15 jaar van een ideale verlichtingsoplossing.

  • Beter voor uw portemonnee en de planeet

   Beter voor uw portemonnee en de planeet

   LED-technologie bespaar tot 80% energie in vergelijking met je standaard lamp. Daardoor betaalt hij zichzelf terug en bespaar je jaar na jaar weer geld. Bovendien helpt hij het milieu te beschermen.

  • Perfect voor algemene kamerverlichting

   Perfect voor algemene kamerverlichting

   Tijdloze verlichting met standaard Philips LED-lampen voor gebruik in tafellampen, vloerlampen en hanglamparmaturen. Ideaal voor gebruik in keukens, verlichting van keukeneilanden, woonkamers en eetkamers.

  • Geen UV of infrarood

   Geen UV of infrarood

   Het licht heeft geen infrarode component en straalt dus geen warmte uit. Ook is er geen ultraviolette component in dit licht. Deze twee eigenschappen betekenen dat weefsels en andere voorwerpen niet verbleken onder dit licht.

  • Leer meer over licht

   Leer meer over licht

   Kleurtemperatuur: licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangeduid in kelvin (K). Lampen met een lage kelvinwaarde produceren een warm, rustgevender licht, terwijl lampen met een hogere kelvinwaarde juist een koel, vitaliserend licht produceren. CRI: de kleurweergave-index (color rendering index – CRI) wordt gebruikt om het effect van een lichtbron op de kleurwaarneming te beschrijven. Natuurlijk zonlicht heeft een CRI van 100. De CRI van Philips LED-lampen is altijd hoger dan 80, wat verzekert dat kleuren levensecht en natuurlijk worden weergegeven.

  • Ontworpen voor uw oogcomfort

   Ontworpen voor uw oogcomfort

   Harde verlichting is vermoeiend voor de ogen. Te fel licht is verblindend. Te zacht licht geeft flikkering. U kunt nu uw omgeving aangenaam verlichten met LED's die comfortabel zijn voor uw ogen en de perfecte sfeer in huis creëren.

  Alle specificaties bekijken
  • Ontworpen voor uw oogcomfort. Ga naar www.philips.com/eyecomfort voor knippereffecten, stroboscoopeffecten en andere criteria. Ook vindt u daar productgegevens.