Suggesties

  LED

  Kaarslamp

  2, 3 W (14 W), E14, Flame, Niet-dimbaar 8718696767450 Soortgelijke producten zoeken
  • Een design dat gezien mag worden

   8718696767450
   Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

   LED

   Kaarslamp

   8718696767450 Soortgelijke producten zoeken

   Maak kennis met de Philips Vintage LED-lampenfamilie, een collectie die doet denken aan de vertrouwde gloeilampen. Ze vallen op in een stijlvol lichtelement en geven uw interieur een gevoel van nostalgie. Bekijk alle voordelen

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Een design dat gezien mag worden

  Ziet er goed uit, aan én uit

  • Extra warm licht

   Extra warm licht

   Deze lamp heeft een kleurtemperatuur van 2000 K en levert een extra rustgevende en intieme sfeer. Ideaal voor gezellige woningverlichting.

  • Lampen met lange levensduur - gaan tot 15 jaar mee

   Lampen met lange levensduur - gaan tot 15 jaar mee

   Met een levensduur van 15.000 uur hebt u minder gedoe, omdat de lampen minder vaak hoeven te worden vervangen, en geniet u meer dan 15 jaar van een ideale verlichtingsoplossing.

  • Beter voor uw portemonnee en de planeet

   Beter voor uw portemonnee en de planeet

   LED-technologie bespaar tot 80% energie in vergelijking met je standaard lamp. Daardoor betaalt hij zichzelf terug en bespaar je jaar na jaar weer geld. Bovendien helpt hij het milieu te beschermen.

  • Ontworpen voor uw oogcomfort

   Ontworpen voor uw oogcomfort

   Harde verlichting is vermoeiend voor de ogen. Te fel licht is verblindend. Te zacht licht geeft flikkering. U kunt nu uw omgeving aangenaam verlichten met LED's die comfortabel zijn voor uw ogen en de perfecte sfeer in huis creëren.

  • Vintagestijl, moderne LED-technologie

   LED Classic-lampen zijn gebaseerd op de standaard energiebesparingstechnologie van LED's. Nu kunt u profiteren van een lamp in retrostijl die LED technologie combineert met een vintage design.

  • Dezelfde vorm en formaat als de standaardgloeilamp

   Deze energiebesparende LED-lamp heeft een fraai ontwerp en een vertrouwde vorm. De lamp is de perfecte duurzame vervanging voor traditionele gloeilampen.

  • Snoer

   De Philips lampen kunnen worden gebruikt in combinatie met een van de Philips snoeren om uw interieurverlichting compleet te maken en uw leefruimte een industriële uitstraling te geven.

  • Vintage collectie

   De Philips Vintage collectie is beschikbaar in uiteenlopende grote vormen, kaarslampen en andere vertrouwde ontwerpen, die perfect in uw woonkamer passen.

  Alle specificaties bekijken
  • Ontworpen voor uw oogcomfort. Ga naar www.philips.com/eyecomfort voor knippereffecten, stroboscoopeffecten en andere criteria. Ook vindt u daar productgegevens.