Suggesties

  LED

  Kaarslamp (dimbaar)

  4 W (25 W), E14, WarmGlow, Dimbaar 8718696453742 Soortgelijke producten zoeken
  • De juiste verlichting maakt ieder moment perfect

   8718696453742
   Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

   LED

   Kaarslamp (dimbaar)

   8718696453742 Soortgelijke producten zoeken

   Kaarslampen van Philips dimmen met een warme gloed en bieden een geheel nieuwe ervaring. Deze Philips kaarslampen kunnen worden gedimd naar de warme tonen van traditionele lampen, dus kunt u van alledaagse functionele verlichting naar uitnodigende verlichting gaan voor een gezellige sfeer. Bekijk alle voordelen

   Aanbevolen verkoopprijs: € 11,99

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  De juiste verlichting maakt ieder moment perfect

  Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht

  • Leer meer over licht

   Leer meer over licht

   Kleurtemperatuur: licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangeduid in kelvin (K). Lampen met een lage kelvinwaarde produceren een warm, rustgevender licht, terwijl lampen met een hogere kelvinwaarde juist een koel, vitaliserend licht produceren. CRI: de kleurweergave-index (color rendering index – CRI) wordt gebruikt om het effect van een lichtbron op de kleurwaarneming te beschrijven. Natuurlijk zonlicht heeft een CRI van 100. De CRI van Philips LED-lampen is altijd hoger dan 80, wat verzekert dat kleuren levensecht en natuurlijk worden weergegeven.

  • Speciaal optisch ontwerp voor een sprankelend lichteffect

   Speciaal optisch ontwerp voor een sprankelend lichteffect

   Met zijn heldere, elegante vormgeving en innovatieve LED-technologie produceert deze decoratieve lamp een warm, sprankelend lichteffect dat een vleugje rust toevoegt aan de sfeer in je woning.

  • Dimt naar een warme gloed

   Dimt naar een warme gloed

   Met deze dimbare lamp kunt u dimmen van een warm licht van 2700 K naar licht van 2200 K. Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht.

  • Lampen met lange levensduur - gaan tot 15 jaar mee

   Lampen met lange levensduur - gaan tot 15 jaar mee

   Met een levensduur van 15.000 uur hebt u minder gedoe, omdat de lampen minder vaak hoeven te worden vervangen, en geniet u meer dan 15 jaar van een ideale verlichtingsoplossing.

  • Beter voor uw portemonnee en de planeet

   Beter voor uw portemonnee en de planeet

   LED-technologie bespaar tot 80% energie in vergelijking met je standaard lamp. Daardoor betaalt hij zichzelf terug en bespaar je jaar na jaar weer geld. Bovendien helpt hij het milieu te beschermen.

  • Perfect voor decoratieve armaturen

   Perfect voor decoratieve armaturen

   Moderne verlichting in Philips LED-kaarslampen voor gebruik in decoratieve armaturen zoals kroonluchters, plafondventilators, sierstrips en lantaarns.

  • Geen UV of infrarood

   Geen UV of infrarood

   Het licht heeft geen infrarode component en straalt dus geen warmte uit. Ook is er geen ultraviolette component in dit licht. Deze twee eigenschappen betekenen dat weefsels en andere voorwerpen niet verbleken onder dit licht.

  • Ontworpen voor uw oogcomfort

   Ontworpen voor uw oogcomfort

   Harde verlichting is vermoeiend voor de ogen. Te fel licht is verblindend. Te zacht licht geeft flikkering. U kunt nu uw omgeving aangenaam verlichten met LED's die comfortabel zijn voor uw ogen en de perfecte sfeer in huis creëren.

  Alle specificaties bekijken
  • Ontworpen voor uw oogcomfort. Ga naar www.philips.com/eyecomfort voor knippereffecten, stroboscoopeffecten en andere criteria. Ook vindt u daar productgegevens.