Meer merken van

LED

Bol

5 W (25 W), E27, Flame, Niet-dimbaar 8718696743058 Soortgelijke producten zoeken
 • Een design dat gezien mag worden

  8718696743058
  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696743058/8718696743058_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  LED

  Bol

  8718696743058 Soortgelijke producten zoeken

  Maak kennis met de Vintage Philips LED-lampenfamilie, een collectie die doet denken aan de vertrouwde gloeilampen. Ze vallen op in een stijlvol lichtelement en geven uw interieur een gevoel van nostalgie. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Een design dat gezien mag worden

Ziet er goed uit, aan én uit

 • Extra warm licht

  Extra warm licht

  Deze lamp heeft een kleurtemperatuur van 2000 K en levert een extra rustgevende en intieme sfeer. Ideaal voor het ontwerpen van woningverlichting.

 • Lampen met lange levensduur - Gaan tot 15 jaar mee

  Lampen met lange levensduur - Gaan tot 15 jaar mee

  Met een levensduur tot 15.000 uur kunt u het gedoe met het regelmatig vervangen van lampen vergeten en meer dan 15 jaar lang profiteren van een perfecte verlichtingsoplossing.

 • Beter voor uw portemonnee en de planeet

  Beter voor uw portemonnee en de planeet

  LED-technologie bespaart tot 80% energie in vergelijking met je standaard lamp. Daardoor betaalt hij zichzelf terug en bespaar je jaar na jaar weer geld. Bovendien helpt hij het milieu te beschermen.

 • Ontworpen voor uw oogcomfort

  Ontworpen voor uw oogcomfort

  Harde verlichting is vermoeiend voor de ogen. Te fel licht is verblindend. Te zacht licht geeft flikkering. U kunt nu uw omgeving aangenaam verlichten met LED's die comfortabel zijn voor uw ogen en de perfecte sfeer in huis creëren.

 • Vintagestijl, moderne LED-technologie

  LED Classic-lampen zijn gebaseerd op de standaard energiebesparingstechnologie van LED's. Nu kun je profiteren van een lamp in retrostijl die state-of-the-art LED-technologie combineert met vintage design.

 • Dezelfde vorm en formaat als de standaard gloeilamp

  Deze LED-spaarlamp heeft een fraai ontwerp en een bekende vorm. De lamp is de perfecte duurzame vervanging voor traditionele gloeilampen.

 • Snoer

  De Philips-lampen kunnen worden gebruikt in combinatie met een van de Philips-snoeren om uw interieurverlichting compleet te maken en uw leefruimte een industriële uitstraling te geven.

 • Vintage collectie

  De Philips Vintage collectie is beschikbaar in uiteenlopende grote vormen, kaarsen en andere vertrouwde ontwerpen, die naadloos in uw hele ruimte passen.

Alle specificaties bekijken
 • Ontworpen voor uw oogcomfort. Ga naar www.philips.com/eyecomfort voor knippereffecten, stroboscoopeffecten en andere criteria. Ook vindt u daar productgegevens.