Meer merken van

LED

Globe

5 W (25 W), E27, Flame, Niet-dimbaar 8718696743058 Soortgelijke producten zoeken
 • Een design dat gezien mag worden

  8718696743058
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  LED

  Globe

  8718696743058 Soortgelijke producten zoeken

  Maak kennis met de Philips Vintage LED-lampenfamilie, een collectie die doet denken aan de vertrouwde gloeilampen. Ze vallen op in een stijlvol lichtelement en geven uw interieur een gevoel van nostalgie. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Een design dat gezien mag worden

Ziet er goed uit, aan én uit

 • Extra warm licht

  Extra warm licht

  Deze lamp heeft een kleurtemperatuur van 2000 K en levert een extra rustgevende en intieme sfeer. Ideaal voor gezellige woningverlichting.

 • Lampen met lange levensduur - gaan tot 15 jaar mee

  Lampen met lange levensduur - gaan tot 15 jaar mee

  Met een levensduur van 15.000 uur hebt u minder gedoe, omdat de lampen minder vaak hoeven te worden vervangen, en geniet u meer dan 15 jaar van een ideale verlichtingsoplossing.

 • Beter voor uw portemonnee en de planeet

  Beter voor uw portemonnee en de planeet

  LED-technologie bespaar tot 80% energie in vergelijking met je standaard lamp. Daardoor betaalt hij zichzelf terug en bespaar je jaar na jaar weer geld. Bovendien helpt hij het milieu te beschermen.

 • Ontworpen voor uw oogcomfort

  Ontworpen voor uw oogcomfort

  Harde verlichting is vermoeiend voor de ogen. Te fel licht is verblindend. Te zacht licht geeft flikkering. U kunt nu uw omgeving aangenaam verlichten met LED's die comfortabel zijn voor uw ogen en de perfecte sfeer in huis creëren.

 • Vintagestijl, moderne LED-technologie

  LED Classic-lampen zijn gebaseerd op de standaard energiebesparingstechnologie van LED's. Nu kunt u profiteren van een lamp in retrostijl die LED technologie combineert met een vintage design.

 • Dezelfde vorm en formaat als de standaardgloeilamp

  Deze energiebesparende LED-lamp heeft een fraai ontwerp en een vertrouwde vorm. De lamp is de perfecte duurzame vervanging voor traditionele gloeilampen.

 • Snoer

  De Philips lampen kunnen worden gebruikt in combinatie met een van de Philips snoeren om uw interieurverlichting compleet te maken en uw leefruimte een industriële uitstraling te geven.

 • Vintage collectie

  De Philips Vintage collectie is beschikbaar in uiteenlopende grote vormen, kaarslampen en andere vertrouwde ontwerpen, die perfect in uw woonkamer passen.

Alle specificaties bekijken
 • Ontworpen voor uw oogcomfort. Ga naar www.philips.com/eyecomfort voor knippereffecten, stroboscoopeffecten en andere criteria. Ook vindt u daar productgegevens.