Meer merken van

 • Een design om gezien te worden.

  8718696575437

  LED

  Bol

  8718696575437 Soortgelijke producten zoeken

  Maak kennis met de nieuwe Vintage Philips LED-lampenfamilie, een collectie die doet denken aan de vertrouwde gloeilampen. Deze LED kooldraadlampen met E27-fitting vallen op in een stijlvol lichtelement en geven uw interieur een gevoel van nostalgie. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 22,99

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Een design om gezien te worden.

Ziet er goed uit, aan én uit

 • Energiebesparing tot wel 80%

  Energiebesparing tot wel 80%

  Bespaar tot 80% energie in vergelijking met uw standaard lamp. Hij betaalt zichzelf terug en bespaart u jaar na jaar weer geld. Dus, verlaag u energierekening en begin nu te besparen.

 • Dezelfde vorm en formaat als de standaard gloeilamp

  Deze LED-spaarlamp heeft een fraai ontwerp en een bekende vorm. De lamp is de perfecte duurzame vervanging voor traditionele gloeilampen.

 • Snoer

  De Philips-lampen kunnen worden gebruikt in combinatie met een van de Philips-snoeren om uw interieurverlichting compleet te maken en uw leefruimte een industriële uitstraling te geven.

 • Vintage-collectie

  De Philips Vintage-collectie is beschikbaar in uiteenlopende grote vormen, kaarsen en andere vertrouwde ontwerpen, die naadloos in uw hele woning passen.

 • Vintagestijl, moderne LED-technologie

  LED Classic-lampen zijn gebaseerd op standaard energiezuinige LED-technologie, met uitzondering van de LED's die zodanig zijn vormgegeven dat ze eruitzien als klassieke gloeilampen. Je kunt nu genieten van deze lamp in retrostijl met de technologie van vandaag.

 • Extra warm lichteffect

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen, die worden aangeduid in eenheden kelvin (K). Lampen met een lage kelvin-waarde produceren een warm, gezelliger licht, terwijl die met een hogere kelvin-waarde een koeler, meer vitaliserend licht produceren.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.