Meer merken van

LED

Bol

6 W (60 W), E27, Warmwit, Niet-dimbaar 8718696573976 Soortgelijke producten zoeken
 • Een design dat gezien mag worden

  8718696573976

  LED

  Bol

  8718696573976 Soortgelijke producten zoeken

  Vertrouwde vormen waar u van houdt. Ze verbruiken ongeveer 80% minder energie dan traditionele lampen dankzij de nieuwste energiezuinige LED-technologie en ze gaan tien keer langer mee. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 14,99

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Een design dat gezien mag worden

Altijd mooi, aan én uit

 • Bespaart tot 80% energie

  Bespaart tot 80% energie

  Bespaar tot 80% energie in vergelijking met uw standaard lamp. Hij betaalt zichzelf terug en bespaart u jaar na jaar weer geld. Dus, verlaag uw energierekening en begin nu te besparen.

 • Vintagestijl, moderne LED-technologie

  LED Classic-lampen zijn gebaseerd op standaard energiezuinige LED-technologie, met uitzondering van de LED's die zodanig zijn vormgegeven dat ze eruitzien als klassieke gloeilampen. U kunt nu genieten van deze 'vintage' lamp met de technologie van vandaag.

 • Omnidirectioneel licht

  Deze innovatieve lens levert een omnidirectionele lichtverdeling die de schaduwen voorkomt die normaal optreden aan de rand van de bundelspreiding. Het resultaat? Overal natuurlijk, warmwit licht.

 • Warmwit licht (2700 K) dat echt op gloeilamplicht lijkt

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen, die worden aangeduid in eenheden Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warm, gezelliger licht, terwijl die met een hogere Kelvin-waarde een koeler, meer vitaliserend licht produceren.

Alle specificaties bekijken