Meer merken van

 • Licht dat fijn is voor je ogen

  8718696567616

  LED

  Bol

  8718696567616 Soortgelijke producten zoeken

  Licht van slechte kwaliteit kan leiden tot vermoeidheid van de ogen. Het is belangrijker dan ooit om je huis goed te verlichten. Philips LED lampen worden volgens strenge criteria getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze Eyecomfort-eisen† Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Licht dat fijn is voor je ogen

Comfortabel licht, van de wereldwijde marktleider in verlichting

 • Onmiddellijk licht na het inschakelen

  Onmiddellijk licht na het inschakelen

  Niet nodig om te wachten: Philips LED-lampen leveren hun volledige helderheidsniveau onmiddellijk nadat ze zijn ingeschakeld.

 • Hoge kleurweergave-index (CRI >80) voor levendige kleuren

  Hoge kleurweergave-index (CRI >80) voor levendige kleuren

  De kleurweergave-index (CRI) wordt gebruikt om het effect van een lichtbron op de kleurweergave te beschrijven. Natuurlijk buitenlicht heeft een CRI van 100 en wordt gebruikt als de vergelijkingsstandaard voor elke andere lichtbron. De CRI van de Philips LED-lampen is altijd hoger dan 80, dichtbij de waarde van de zon die alle kleuren waarlijk en natuurlijk weergeeft.

 • Bespaart tot 80% energie

  Bespaart tot 80% energie

  Bespaar tot 80% energie in vergelijking met uw standaard lamp. Hij betaalt zichzelf terug en bespaart u jaar na jaar weer geld. Dus, verlaag uw energierekening en begin nu te besparen.

 • Ontworpen voor uw oogcomfort

  Ontworpen voor uw oogcomfort

  Harde verlichting is vermoeiend voor de ogen. Te fel licht is verblindend. Te zacht licht geeft flikkering. U kunt nu uw omgeving aangenaam verlichten met LED's die comfortabel zijn voor uw ogen en de perfecte sfeer in huis creëren.

 • Warmwit licht (2700 K) dat echt op gloeilamplicht lijkt

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen, die worden aangeduid in eenheden kelvin (K). Lampen met een lage kelvin-waarde produceren een warm, gezelliger licht, terwijl die met een hogere kelvin-waarde een koeler, meer vitaliserend licht produceren.

 • Geen zichtbare flikkering

  Een snel knipperende lamp kan vervelend zijn voor uw ogen, hoofdpijn veroorzaken of zelfs een aanval triggeren bij mensen met lichtgevoelige epilepsie. Het is onaangenaam en geheel onnodig. LED's kunnen flikkeren doordat ze snel reageren op de stroomsterkte van de driver. Philips LED's zijn zo ontworpen dat variaties in de stroomsterkte van drivers worden geminimaliseerd, waardoor de factoren die flikkering veroorzaken, worden weggenomen. Daarom merk je er helemaal niets van.

Alle specificaties bekijken
 • Ontworpen voor uw oogcomfort. Ga naar www.philips.com/eyecomfort voor knippereffecten, stroboscoopeffecten en andere criteria. Ook vindt u daar productgegevens.
 • PstLM is kleiner of gelijk aan 1,0 (gemeten volgens IEC 61547-1 en IEC 61000-4-15).