Suggesties

  Lamp (dimbaar)

  10, 5 W-75 W, E27, Warm wit, Dimmen 8718699659820 Soortgelijke producten zoeken
  • Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht.

   8718699659820
   Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

   Lamp (dimbaar)

   8718699659820 Soortgelijke producten zoeken

   Met Philips WarmGlow LED's kunt u uw dagelijkse verlichting dimmen tot de aangename tonen van traditionele lampen. Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht. Hierin onderscheiden deze LED's zich van standaard dimbare LED-lampen, die alleen minder fel worden wanneer ze worden gedimd. WarmGlow lampen zijn nu ook verbeterd met een kleurweergave-index van 90, vergelijkbaar met natuurlijke verlichting, waardoor de ware kleuren van uw interieur beter uitkomen. Of u nu 's avonds lekker op de bank ligt of fris aan de dag wilt beginnen, Philips WarmGlow LED's bieden het licht dat u nodig hebt. Bekijk alle voordelen

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht.

  Met EyeComfort, voor licht dat prettig is voor uw ogen.

  • Ontworpen voor uw oogcomfort

   Ontworpen voor uw oogcomfort

   Harde verlichting is vermoeiend voor de ogen. Te fel licht is verblindend. Te zacht licht geeft flikkering. U kunt nu uw omgeving aangenaam verlichten met LED's die comfortabel zijn voor uw ogen en de perfecte sfeer in huis creëren.

  • Buizen met lange levensduur - gaan tot 15 jaar mee

   Buizen met lange levensduur - gaan tot 15 jaar mee

   Met een levensduur van 15.000 uur hebt u minder gedoe, omdat de buizen minder vaak hoeven te worden vervangen, en geniet u meer dan 15 jaar van een ideale verlichtingsoplossing.

  • Energiebesparing tot wel 80%

   Energiebesparing tot wel 80%

   Profiteer van de energiebesparing van LED's zonder toegevingen te doen aan de lichtkwaliteit. Bespaar meteen meer dan 80% energie door uw bestaande gloei- of halogeenlampen te vervangen

  • Dimt naar een warme gloed

   Met deze dimbare lamp kunt u dimmen van een warm licht van 2200 K naar licht van 2700 K. Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht.

  Alle specificaties bekijken