Meer merken van

 • Richt uw huis in met licht

  34203/17/16
  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/342031716/342031716_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Wandlamp

  34203/17/16 Soortgelijke producten zoeken

  Welzijn en comfort in uw badkamer dankzij deze wandlamp in mat chroom. Deze lamp, voorzien van een aan-uitknop, verspreidt helder, energiezuinig licht en is daarmee ideaal voor de verlichting van uw badkamer. Pure vorm en functionaliteit in een onberispelijk ontwerp. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 109,95

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Richt uw huis in met licht

prachtig ontworpen badkamerverlichting

 • IP44, perfect geschikt voor uw badkamer

  IP44, perfect geschikt voor uw badkamer

  Deze Philips-badkamerlamp is speciaal voor vochtige omgevingen ontworpen en is uitvoerig getest op waterbestendigheid. Het IP-niveau wordt aangegeven met twee cijfers: het eerste cijfer geeft het beschermingsniveau tegen stof aan en het tweede cijfer geeft de vochtbestendigheid aan. Deze lamp is met IP44 ontworpen: hij is spatwaterdicht en ideaal voor gebruik in de badkamer.

 • Lampen met een uitzonderlijke lange levensduur

  Lampen met een uitzonderlijke lange levensduur

  De serie biedt u een scala aan compacte en energiezuinige spaarlampen voor een sfeervolle verlichting. Wanneer u een InStyle-badkamerlamp installeert, hoeft u zich geen zorgen te maken over vervanging of reparatie, en u bespaart bovendien energie en geld.

 • Energiezuinig

  Energiezuinig

  Deze Philips-verlichting bespaart energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

 • Aan-uitschakelaar op product

  Aan-uitschakelaar op product

  De schakelaar is discreet geïntegreerd in het product. U kunt dus eenvoudig het licht in- en uitschakelen.

 • Verticale en horizontale wandbevestiging mogelijk

  Verticale en horizontale wandbevestiging mogelijk

  Deze lamp kan verticaal of horizontaal worden gemonteerd, net zoals u het wilt.

 • In de badkamer is voldoende licht van het grootste belang

  Voldoende licht bij de spiegel is van het grootste belang voor een goede verzorging, daarom is elke lamp voorzien van een hoogwaardige lichtbron. In deze serie badkamerverlichting zorgt de nieuwste energiebesparende technologie voor kwaliteitsverlichting die ruim voldoende licht geeft zonder te fel te worden.

 • Een serie uiteenlopende toepassingen

  Er is een grote keuze aan wand- en plafondlampen. In de collectie vindt u grote plafondlampen die de hele badkamer op een comfortabele en aangename manier verlichten, maar ook wandlampen die helder licht - zonder schaduw - geven bij precisieklusjes voor de spiegel, zoals bij het scheren, het aanbrengen van make-up of het indoen van contactlenzen.

 • Decoreer uw badkamer met licht

  De badkamerlampen van InStyle verfraaien elke badkamerinrichting met hun stijlvolle en solide constructie. Duurzame hoogwaardige materialen zoals geborsteld staal, aluminium en glas gaan hand in hand met aandacht voor de kleinste details, zoals gladde, ronde randen en machinaal bewerkte oppervlakken zonder uitstekende delen. Er is een breed aanbod van eigentijdse ontwerpen en elegante, decoratieve elementen met een eenvoudige, pure stijl.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.