Meer merken van

 • Vloeiend dimmen, van helder tot zacht licht

  57184/31/16

  InStyle

  Spot

  57184/31/16 Soortgelijke producten zoeken

  Soms voel je de behoefte om te sfeer aan te passen aan wat je doet. Met de Philips dimbare spots kan je gemakkelijk dimmen naar het juiste lichtniveau. Van functioneel helder voor alledaagse taken, naar een zachter licht voor ontspanning. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 329,00

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Vloeiend dimmen, van helder tot zacht licht

Werkt met de meeste LED-dimmers

 • Ontworpen voor uw oogcomfort

  Ontworpen voor uw oogcomfort

  Harde verlichting is vermoeiend voor de ogen. Te fel licht is verblindend. Te zacht licht geeft flikkering. U kunt nu uw omgeving aangenaam verlichten met LED's die comfortabel zijn voor uw ogen en de perfecte sfeer in huis creëren.

 • Dimt vloeiend van 100 procent helder licht tot 10 procent zacht licht

  Stem de sfeer in uw kamer af op uw bezigheden. Met de dimbare LED-spots van Philips kunt u met één draai aan uw dimmer eenvoudig de lichtsterkte wijzigen. Dim vloeiend van 100 procent helder licht voor functionele activiteiten naar 10 procent zacht licht voor ontspanning in uw vrije tijd.

 • Hoge lichtopbrengst: 2000 lumen

  Verlicht uw huis met licht van hoge kwaliteit

 • Geïntegreerde LED-lamp

  Deze spot heeft een hoogwaardige geïntegreerde LED-lamp met een optimale lichtopbrengst.

 • 5 jaar garantie voor zorgeloos gebruik

  Al onze spotlights zijn gebouwd om lang mee te gaan. Ze worden geleverd met 5 jaar volledige garantie op het hele product, zodat u elke dag weer kunt genieten van verlichting die haar kwaliteit behoudt.

 • Lampen met een levensduur van tot wel 30 jaar

  LED-lampen gaan langer mee, dus u hoeft uw lichtbron veel minder vaak te vervangen. Dit leidt tot aanzienlijk minder afval en bespaart u op de lange termijn ook geld.

 • Bespaar energie met hoogwaardig LED-licht

  LED-lampen leveren een besparing op van tot wel 80 procent, vergeleken met traditionele verlichting met dezelfde lichtopbrengst. Wanneer u een Philips LED-lamp koopt, bespaart u meteen geld. Elke keer dat u een traditionele lichtbron vervangt door een LED-lamp, ziet u dat meteen terug in een lagere energierekening.

 • Onmiddellijk helder licht na inschakelen

  Met Philips LED-spots hoeft u nooit te wachten. Ze leveren onmiddellijk hun volledige helderheidsniveau nadat ze zijn ingeschakeld. Het warmwitte licht lijkt echt op gloeilamplicht en zorgt meteen voor een gezellige, uitnodigende sfeer.

 • Warmwit licht voor een comfortabele sfeer

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangeduid in kelvin (K). Lampen met een lage kelvinwaarde produceren een warm, sfeervol licht, terwijl lampen met een hogere kelvinwaarde een koel, vitaliserend licht produceren.

 • De perfecte lichtbundel voor accentverlichting

  Deze LED-spot levert moderne verlichting met een vertrouwde lichtopbrengst onder een grote hoek (40 graden) en is geschikt voor zowel accentverlichting als algemene verlichting. Ideaal voor gebruik in keukens, woonkamers en eetkamers.

 • Draaibare spot voor maximale flexibiliteit

  De draaibare spot is zo ontworpen dat u het licht op elke gewenste plek kunt richten.

 • Duurzaam materiaal van hoge kwaliteit

  Deze spot is gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen met een superieure afwerking. Het stevige, duurzame resultaat gaat vele jaren mee is een aanwinst voor uw huis.

Alle specificaties bekijken